A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Hírek

2015. augusztus 27. - Central Home

Mozgalmas néhány hét van mögöttünk! Kisebb-nagyobb változásokon és dinamikus fejlődésen ment keresztül cégünk a közelmúltban. Összefoglaltuk az újdonságokat, hogy ne maradjon le semmiről!

1. Új helyszínek, megszokott arcok

Központi irodánk elköltözött - munkatársaink ezentúl a Károly körút helyett pár utcával arrébb, a Petőfi tér 3-5. szám alatt várnak minden kedves érdeklődőt. Keressen minket bizalommal - csak az iroda az új, a szakértelem a régi!

Elérhetőségünk:

1052 Budapest, Petőfi tér 3-5., I. emelet 3.
+36 30 645 1165

 

A nyár folyamán franchise hálózatunk kibővült, négy új irodát nyitottunk a belváros szívében, így immáron 14 helyszínen állunk régi és jövőbeli ügyfeleink rendelkezésére.

Az új irodákról szóló blogbejegyzésünk és a pontos információk itt találhatók.

2. Megszokott helyszínek, új arcok

Bővült a csapat is - számos új kolléga csatlakozott hozzánk, de még nem állunk meg. Folyamatosan keressük irodaláncunkba az új tehetségeket, talán épp Önt!

uncle-sam-we-want-you.jpg

Kipróbálná magát az ingatlanok színes és lendületes világában? Szereti a kihívásokat? A mi ideális jelöltünk szeret önállóan, mégis egy csapat szerves részeként dolgozni. Egy megbízható hátteret keres önálló vállalkozásához. Változatos, sikeres munkát szeret végezni. Szereti, ha fizetése teljesítményarányosan tükrözi az eredményeit, saját profitérdekeit pedig egy hosszútávon működő koncepcióhoz tudja kapcsolni.

Aktuális állásajánlatainkat megtalálhatja honlapunkon, de az alábbi listából is kedvére böngészhet:

Amennyiben felkeltette valamelyik pozíció az érdeklődését, küldje el fényképes önéletrajzát az e.panczel@centralhome.hu e-mail címre.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

A naprakész információkért kövessen minket FacebookonGoogle+-on és Twitteren is!

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr587738172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása