A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Lakáspiaci trendek

2016. október 26. - Central Home

Mint tudjuk, a lakáspiaci árak továbbra is magasan helyezkednek el. A budapesti belső kerületekben nem ritka az 1 millió forintos négyzetméter ár sem!

Ennek ellenére a lelkesedés nem csökken, a projekteknek köszönhetően pedig a lakások száma is egyre gyarapszik.  Az elvárások pedig az újépítésű ingatlanokkal szemben egyre nagyobbak. Ha már új, legyen modern. A lehető legtöbb tekintetben. Érthető ez a technikai felszereltségre, a fűtésre és a hangszigetelésre is. Az ilyen lakások négyzetméter ára- átlagosan- 800 ezer forint. Lokációtól függően változnak az árak és arra is gondolni kell, hogy a legtöbb projekt befejezése 2018. második felében lesz esedékes.

A kisebb lakásokat elsősorban egyedülállók, egyetemisták, a fiatalabb generáció tagjai keresik. Éppen ezért elmondható, hogy a kisebb lakások nagyszerű befektetési lehetőséget tartogatnak magukban. Egyértelmű, hogy minél jobb állapotú egy lakás, annál könnyebb lesz eladni/kiadni. A lakástrendek meghatározzák a bérlati díjat, de minél barátibb, egyértelmű, hogy annál könnyebb is lesz kiadni!

A nagyobb lakások a fiatal párok, a gyerekesek számára nyújtanak lehetőséget. Minél drágább egy lakás, annál inkább elvárható, hogy keveset kelljen rajta alakítani. A nagy család miatt a beköltözés már eleve nagy energiaveszteséggel jár. A legnehezebb- természetesen- ebben az esetben is a megfelelő környezet és felszereltség megtalálása.

Abban az esetben, ha az épület nem új építésű, akkor a külső állapotot, a közös költséget és a lakás valódi állapotát kell szem előtt tartani. A legegyszerűbb megoldás az, ha folyamatosan figyeljük a különböző oldalakat, hirdetéseket. Egy ilyen választást nem szabad elkapkodni!

A megfelelő ingatlan megtalálása mindig időigényes és gyakran szükség van segítségre.

 

Aktuális lakáskínálatunkból mindig szívesen küldünk ajánlatot! Forduljon hozzánk bizalommal! :)

Email cím: info@centralhome.hu

 lakas-kulcs-718x445.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr4811836797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása