A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Húsvéti díszben az étkező

2017. április 13. - Central Home

Sziasztok! Egyre jobban közeledik a húsvét, ilyenkor mindenki szereti alkalomhoz illő köntösbe bújtatni az otthonát, hogy elkapja az ünnepi 'feeling-et'. Mi már teljesen elkaptuk az érzést, és be kell, hogy valljuk nektek, hogy az iroda is már teljes húsvéti pompában áll. A mai blogbejegyzésünk alapját is ez képezi, összeszedtünk nektek néhány igazán csodálatos ebédlőt/étkezőt, amelyek a húsvét szellemében lettek kidekorálva. 

Nézzétek meg a képeket, amelyeket összegyűjtöttünk nektek, és inspirálódjatok, ha esetleg még nem volt időtök húsvéti dekoráció kialakításához! :) Jó szórakozást kívánunk hozzá! :) 

husvet1.jpg

husvet_2.jpg

husvet3.jpg

husvet4.jpg

husvet5.jpg

husvet7.jpg

husvet8.jpg

husvet9.jpg

husvet_10.jpg

 

Reméljük, hogy tetszett nektek a kis húsvéti összeállításunk, amelyben, megpróbáltuk nektek összeszedni a legkreatívabb és legcsodásabb dekorációkat! Kellemes napot és húsvéti ünnepeket kívánunk nektek kedves olvasók! :)

A képek forrása: www.pinterest.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr2412424077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása