A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Tükrök

...mint a lakás díszítőelemei

2017. április 24. - Central Home

Sziasztok! Mai blogbejegyzésünket a lakás egyik legfontosabb tárgyának szenteltünk, ami nem csak használati, hanem dekorációs tárgyként is szolgál! Ez nem más mint a tükör.

Nos a feng shui szabálya szerint tükröt a hálószobában nem helyezhetünk el, mert egy harmadik személy megjelenését szimbolizálja egy kapcsolatban. Azonban ezzel szemben ajánlatos elhelyezni a nappaliban vagy az étkezőben, hiszen így láthatjuk benne a természetet, ami pozitív energiát áraszt! Sokan vannak olyanok is, akik nem követik a feng shui szabályait és a hálószobában is rendelkeznek tükörrel.

Mivel ez az egyik legalapvetőbb használati tárgy, a bútorokat követően, így gyakori, hogy nem csak a fürdőszobában van elhelyezve, hanem a lakás többi helyiségében is. 

A tükröket manapság nagyon sokféle dizájn szerint gyártják, nagyon sokféle stílusban megtalálhatóak a különböző boltokban, hogy mindenki megtalálja az otthonához és a személyiségéhez a legtökéletesebbet! Mi most néhány igazán szép darabot mutatunk be nektek! Jó szórakozást kívánunk! :) 

 

1.:

0424_tukor1.jpg

2.:

0424_tukor2.jpg

3.:

0424_tukor3.jpg

4.:

0424_tukor4.jpg

5.:

0424_tukor5.jpg

+1.: A végére pedig következzen egy igazán extrém és különleges darab ;) 

0424_tukor_1.jpg

 

Reméljük tetszett nektek a mai kis válogatásunk! További szép napot és kellemes délutánt kívánunk nektek kedves olvasók! :)
 

Fényképek forrása: www.pinterest.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr4712450569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása