A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Kiskertek a lakásban!

2017. május 11. - Central Home

Sziasztok! Mai témánk nem lesz mást mint a kiskertek kialakítása a lakásban! Ti is gondolkodtatok már azon, hogy milyen jó lenne egy kertben pihenni délutánonként, hogy milyen jó lenne egy kicsit kiszakadni a betontömb fogságából?! Szerencsére egy kis kreativitással csodás minikertet lehet varázsolni otthonaitokba, amitől hangulatosabbá válik az egész lakás! :) 

Bemutatunk néhány nagyon kreatív kiskertet a következőekben! Nézzétek meg őket, reméljük elnyeri tetszéseteket! :) 

Először is lássuk azokat a növényeket, amelyeknek "haszna" is van a lakásban és nem csak a szépségéért tartjuk őket. Ezek a fűszernövények, nagyon jó kis helyet lehet kialakítani számukra a konyhában és megfelelő odafigyeléssel és nevelgetéssel mindig lesz friss fűszerünk az ebédhez! ;)

0511_fuszer1.jpg

0509_fuszer2.jpg

Most pedig következzenek azok a növények, amelyeket elsősorban a látványáért vagy dekorációként tartunk a lakásban. 

A lakásban egyébként célszerű növényt vagy virágot nevelgetni, hiszen nem csak 'jól néz ki' hanem fotoszintetizáló hatása miatt frissíti a levegőt, továbbá ha virágról beszélünk, akkor betölti az illatosító szerepét is! :) 

0509_virag1.jpg

0509_virag2.jpg

Reméljük mai blogbejegyzésünk is elnyerte a tetszéseteket! Ne feledjétek a növények azért nem helyettesítik a friss levegőn, a természetben eltöltött időt, így ha tehetitek, ti is menjetek ki a természetbe! :)

További szép napot és kellemes délutánt kívánunk nektek! Holnap jelentkezünk a szokásos válogatásunkkal, amelyben a Central Home kínálatából szemezgetünk nektek! :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr6212498303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása