A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

A legtutibb munkahelyek I.

Irodák otthon

2017. május 16. - Central Home

Sziasztok! Otthonról végzitek a munkátokat, vagy csak egyszerűen gondoltatok már arra, hogy milyen lenne, ha a saját lakásotokban a saját irodátokban végezhetnétek a munkát, ahol minden az egyedi igényeitekre van szabva? Mai blogbejegyzésünk során, néhány nagyon tuti otthoni irodát fogunk nektek bemutatni! :)

Az otthoni irodának rengeteg előnye van, ahogy már említettük, de melyek is ezek pontosan? Mi most pontokba szedtük nektek a legjobb tulajdonságokat, amelyek privilégiumnak számítanak ennél a kategóriánál! :) 

  1. Önálló időbeosztás: Igen ez szuperül hangzik, ugye ti is egyetértetek? Az egyik legnagyobb előny nem véletlenül ez, hiszen így a saját tempónk szerint végezhetjük el feladatainkat és saját belátásunk szerint tarthatunk szüneteket!
  2. Megszokott környezet: Mivel saját otthonodban vagy így kiegyensúlyozottabb vagy a saját környezetedben, kevesebb váratlan külső inger ér, valamint nagyobb biztonságérzetet is kapsz!
  3. Kevesebb stressz: Ugye tudjátok ez mit jelent? Kevesebb stressz egyenlő jobb munkatempó, magasabb teljesítőképesség..Ki ne vágyna erre?  
  4. Felszereltség: Nos igen aki otthon dolgozik ugye az megtalál mindent egy helyen amit szeretne, hiszen saját magának kell gondoskodni ezekről a dolgokról. Például: Nem issza meg más az utolsó kávét és a papír sem párolog el hirtelen! (..ugye veletek is előfordult már hasonló baleset? ;) ) 

És most, hogy átnéztük mik is az otthoni iroda előnyei, következzen a fénypont! Néhány igazán csodálatos iroda a lakásban! Nézzétek és ámuljatok! Mi sem tudtunk máshogyan reagálni! :) 

iroda1.jpg

iroda2.jpg

iroda3.jpg

iroda4.jpg

iroda5.jpgiroda6.jpgiroda7.jpg

Reméljük mai blogbejegyzésünk elnyerte a tetszéseteket! Mi ezek után biztosak vagyunk benne, hogy nem tiltakoznánk egy ilyen csoda otthoni iroda ellen, ha tehetnénk! 

További szép napot és kellemes délutánt kívánunk minden kedves olvasónknak! 

Képek forrása: www.pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr3312508913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása