A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

A legtutibb munkahelyek II.

Kreatív irodák

2017. május 17. - Central Home

Sziasztok! Tegnapi blogbejegyzésünk során az otthoni iroda előnyeit ecseteltük, most viszont arról is szeretnénk ejteni pár szót, hogy milyen jó egy közösségi iroda, hiszen mi is ebbe a kategóriába tartozunk. :) 

A tegnapi bejegyzést amíg készítettük, mi is elgondolkodtunk rajta, hogy mennyire szuper lehet egy otthoni iroda, azonban gyorsan felocsúdtunk az ábrándázásból, hiszen azért ennek a kategóriának is meg vannak az előnyei! Egyetértetek velünk? Lássuk csak...

  1. Motiváció: Nos igen egy olyan irodában, ahol többen dolgoznak, elengedhetetlenül meg van a motiváció, hiszen a kollégák/ kolleginák egymást ösztönzik a munkára, ami valljuk be az otthoni verziónál nem biztos, hogy működne magunktól. 
  2. Változatos légkör: Ez az egyik legnagyobb előnye a közösségi irodának úgy hisszük. Lássuk be, ha otthon dolgoznánk ugyanazok az arcokat, ugyanazokat az embereket látnánk nap mint nap (jobb esetben...). De egy közösségi irodában sok új munkatárs vagy ügyfél fordul meg, így nem érzi magát az ember magányosnak, lehetősége van arra, hogy kapcsolatainak színes skáláját bővítse, hogy új embereket ismerjen meg.
  3. Megjelenés:A harmadik pontot, pedig a másodikból eredeztetjük, ugyanis, ha esély sincs arra, hogy emberekkel találkozzunk, akkor az otthoni saját irodánkban akár mackó nadrágban is dolgozhatunk nem?! Ez azért nem tenne jót hosszú távom, hiszen észre sem vennénk, de megjelenésünk pillanatok alatt rendezetlenné vagy elhanyagolttá válna! Ugye ezt ti sem akarjátok?

Mi tökéletesen átérezzük az irodai csapatszellem hangulatát, a közösséggel járó előnyöket! Most pedig nektek is megmutatjuk, hogy egy kis kreativitással milyen extra és különleges  irodákat lehet létrehozni, nem csak otthon, hanem az irodaházban is. Reméljük elnyeri tetszéseteket! 

1iroda.jpg

2iroda.jpg

3iroda.jpg

4iroda.jpg

5b4d2d2c5831dedae3f65a86f578c140.jpg

5iroda.jpg

iroda8.jpg

Na jó el kell ismernünk, hogy nálunk nem lóg hinta a plafonról és a lehető legkényelmesebb elhelyezkedést sem babzsák fotelek biztosítják, viszont így is érezzük, hogy mennyi előnye van egy ilyen irodának! Mindenesetre nem tiltakoznánk, ha hirtelen átalakítások lennének és babzsák fotelek kerülnének a székeink helyére! 

Reméljük nektek is elnyerte tetszéseteket a mai blogbejegyzésünk! Mi kíváncsiak vagyunk a véleményetekre a témával kapcsolatban!

További szép napot és kellemes délutánt kívánunk mindenkinek! Kitartás mindenkinek a munkahelyén!

 

Képek forrása: www.pinterest.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr1312511425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása