A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Pénteki lakásválogatás

2017. május 26. - Central Home

Sziasztok! Ismét elérkeztünk egy újabb hosszú hét végéhez, így ma a szokásos blogbejegyzésünket, a pénteki lakásválogatást tekinthetitek meg! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre! :) 

Eladó lakás a VII. kerületben!

Eladó a VII. kerületben, a Nagy Diófa utcában egy jó állapotú, napfényes, 87 négyzetméteres tetőtéri lakás. Az ingatlanhoz tartozik előszoba, konyha, két fürdőszoba, valamint három hálószoba! 

Irányár: 51.000.000 Ft

1_1.jpg

1a.jpg

Eladó lakás az V. kerületben!

Eladó az V. kerületben, a Balassi Bálint utcában egy 3. emeleti, másfél szobás, 47 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban található előszoba, konyha, fürdőszoba, nappali és hálószoba is.

Irányár: 26.900.000 Ft

307700.jpg

307702.jpg

Eladó lakás a XIV. kerületben!

Városliget szomszédságában a Stefánia út mellett található kis gyöngyszem. A fotók is magukért beszélnek, a lakás 3 éve került felújításra, a család kinőtte, így eladóvá vált.

Irányár: 24.800.000 Ft

306043.jpg

306045.jpg

 

Eladó lakás az V. kerületben!

Eladó az V. kerületben, a Fővám téren gyönyörű, panorámás, felújított, összkomfortos, 103 négyzetméteres, 3 szobás lakás.

Irányár:104.900.000 Ft

306533.jpg

306540.jpg

Eladó lakás a VI. kerületben!

Eladó a VI. kerületben, a Lázár utcában, a Bazilika mellett, egy második emeleti,utcai nézetű, 98 négyzetméteres 2 szobás ( Könnyen átalakítható 2 szoba + amerikai konyhás nappali) lakás. 

Irányár: 64.900.000 Ft

307353.jpg

307355.jpg

Reméljük tetszett a kis válogatásunk! További szép napot és kellemes délutánt kívánunk minden kedves olvasónknak! :) 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz! :)
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Gyermekszobák

Sziasztok! Nem sokára itt a gyermek nap, így ezen nevezetes alkalomból készítettünk nektek egy apró kis válogatást a legaranyosabb és legszebb gyermekszobákból! Nézzétek meg őket! :) 

gy1.jpg

gy2.jpg

gy3.jpg

gy4.jpg

gy5.jpg

gy6.jpg

Ezzel a poszttal kívánunk mi előre boldog gyermeknapot, minden kicsinek és nagynak a földön! :) További szép napot és kellemes délutánt kívánunk neked is kedves olvasó! :)

Legyen csapatunk tagja!

A Central Home folyamatosan fejlődő és terjeszkedő hálózata új munkatársakat keres több pozícióba!

business-men-shaking-hands-by-tim-robberts.jpg

Ha céltudatosan szeretné jövőjét építeni, akkor nálunk a helye, hiszen a profi csapat, a folyamatos – cég által szponzorált - képzések, és a biztos egzisztencia mellett remek karrierépítési lehetőséget kínálunk a cégen belül.

Jelenlegi állásajánlataink:

Ha elismerésre és munkahelyi sikerekre vágyik, csatlakozzon hozzánk, legyen Ön a csapatunk legújabb tagja!

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az allas@centralhome.hu e-mail címen lehetséges!

(Ajánlataink folyamatosan frissülnek, így ezen az oldalon mindig az aktuális álláshirdetéseket találja!)

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre! :) 

Eladó lakás az V. kerületben, a Falk Miksa utcában! 

Eladó az V. kerületi Falk Miksa utcában egy elegáns 2 fürdőszobás, 2 hálószobás, 73 négyzetméteres bútorozott lakás.

Irányár: 76.900.000 Ft 

301051_2.jpg

301064.jpg

Eladó lakás a XI. kerületben a Fadrusz utcában! 

Eladó a XI. kerületi Fadrusz utcában egy 115 négyzetméteres, 4 és félszobás nagyon jó állapotú lakás. Az ingatlanban található két fürdőszoba és két hálószoba, továbbá nappali, konyha és előszoba.

Irányár: 76.900.000 Ft

306567_1.jpg

306571_1.jpg

Eladó lakás a VIII. kerületben a Dugonics utcában!

Eladó a VIII. kerületi Dugonics utcában egy 70 négyzetméteres és háromszobás, újépitésű, 6. emeleti tetőteraszos lakás. 

Irányár: 45.900.000 Ft

305865.jpg

305859.jpg

Eladó lakás a XIV. kerületi Ilka utcában!

Eladó a XIV. kerületi Ilka utcában egy 45 négyzetméteres, 2. emeleti, egy plusz félszobás, napfényes gyönyörű lakás! 

Irányár: 24.800.000 Ft

306044.jpg

306040.jpg

Reméljük tetszett nektek a válogatásunk!

Amennyiben felkeltette érdeklődéseteket valamelyik lakás írjatok nekünk e-mailt az info@centralhome.hu címre vagy keressetek meg minket www.centralhome.hu oldalon! 

A legőrültebb medencék

Sziasztok! Egyre csak melegszik az idő, aminek mi elmondhatatlanul örülünk! Nem sokára már itt a strand szezon is, így ma arra gondoltunk, hogy hozunk nektek néhány elképesztő képet a világ legőrültebb, legextrémebb medencéiről! :) 

medence1.jpg

m5.jpg

m4.jpg

m3.jpg

m2.jpg

Reméljük tetszett nektek a mai képválogatásunk! Kellemes délutánt és szép napot kívánunk mindenkinek! 

Forrás: www.pinterest.com

 

A legtutibb munkahelyek II.

Kreatív irodák

Sziasztok! Tegnapi blogbejegyzésünk során az otthoni iroda előnyeit ecseteltük, most viszont arról is szeretnénk ejteni pár szót, hogy milyen jó egy közösségi iroda, hiszen mi is ebbe a kategóriába tartozunk. :) 

A tegnapi bejegyzést amíg készítettük, mi is elgondolkodtunk rajta, hogy mennyire szuper lehet egy otthoni iroda, azonban gyorsan felocsúdtunk az ábrándázásból, hiszen azért ennek a kategóriának is meg vannak az előnyei! Egyetértetek velünk? Lássuk csak...

  1. Motiváció: Nos igen egy olyan irodában, ahol többen dolgoznak, elengedhetetlenül meg van a motiváció, hiszen a kollégák/ kolleginák egymást ösztönzik a munkára, ami valljuk be az otthoni verziónál nem biztos, hogy működne magunktól. 
  2. Változatos légkör: Ez az egyik legnagyobb előnye a közösségi irodának úgy hisszük. Lássuk be, ha otthon dolgoznánk ugyanazok az arcokat, ugyanazokat az embereket látnánk nap mint nap (jobb esetben...). De egy közösségi irodában sok új munkatárs vagy ügyfél fordul meg, így nem érzi magát az ember magányosnak, lehetősége van arra, hogy kapcsolatainak színes skáláját bővítse, hogy új embereket ismerjen meg.
  3. Megjelenés:A harmadik pontot, pedig a másodikból eredeztetjük, ugyanis, ha esély sincs arra, hogy emberekkel találkozzunk, akkor az otthoni saját irodánkban akár mackó nadrágban is dolgozhatunk nem?! Ez azért nem tenne jót hosszú távom, hiszen észre sem vennénk, de megjelenésünk pillanatok alatt rendezetlenné vagy elhanyagolttá válna! Ugye ezt ti sem akarjátok?

Mi tökéletesen átérezzük az irodai csapatszellem hangulatát, a közösséggel járó előnyöket! Most pedig nektek is megmutatjuk, hogy egy kis kreativitással milyen extra és különleges  irodákat lehet létrehozni, nem csak otthon, hanem az irodaházban is. Reméljük elnyeri tetszéseteket! 

1iroda.jpg

2iroda.jpg

3iroda.jpg

4iroda.jpg

5b4d2d2c5831dedae3f65a86f578c140.jpg

5iroda.jpg

iroda8.jpg

Na jó el kell ismernünk, hogy nálunk nem lóg hinta a plafonról és a lehető legkényelmesebb elhelyezkedést sem babzsák fotelek biztosítják, viszont így is érezzük, hogy mennyi előnye van egy ilyen irodának! Mindenesetre nem tiltakoznánk, ha hirtelen átalakítások lennének és babzsák fotelek kerülnének a székeink helyére! 

Reméljük nektek is elnyerte tetszéseteket a mai blogbejegyzésünk! Mi kíváncsiak vagyunk a véleményetekre a témával kapcsolatban!

További szép napot és kellemes délutánt kívánunk mindenkinek! Kitartás mindenkinek a munkahelyén!

 

Képek forrása: www.pinterest.com

 

 

A legtutibb munkahelyek I.

Irodák otthon

Sziasztok! Otthonról végzitek a munkátokat, vagy csak egyszerűen gondoltatok már arra, hogy milyen lenne, ha a saját lakásotokban a saját irodátokban végezhetnétek a munkát, ahol minden az egyedi igényeitekre van szabva? Mai blogbejegyzésünk során, néhány nagyon tuti otthoni irodát fogunk nektek bemutatni! :)

Az otthoni irodának rengeteg előnye van, ahogy már említettük, de melyek is ezek pontosan? Mi most pontokba szedtük nektek a legjobb tulajdonságokat, amelyek privilégiumnak számítanak ennél a kategóriánál! :) 

  1. Önálló időbeosztás: Igen ez szuperül hangzik, ugye ti is egyetértetek? Az egyik legnagyobb előny nem véletlenül ez, hiszen így a saját tempónk szerint végezhetjük el feladatainkat és saját belátásunk szerint tarthatunk szüneteket!
  2. Megszokott környezet: Mivel saját otthonodban vagy így kiegyensúlyozottabb vagy a saját környezetedben, kevesebb váratlan külső inger ér, valamint nagyobb biztonságérzetet is kapsz!
  3. Kevesebb stressz: Ugye tudjátok ez mit jelent? Kevesebb stressz egyenlő jobb munkatempó, magasabb teljesítőképesség..Ki ne vágyna erre?  
  4. Felszereltség: Nos igen aki otthon dolgozik ugye az megtalál mindent egy helyen amit szeretne, hiszen saját magának kell gondoskodni ezekről a dolgokról. Például: Nem issza meg más az utolsó kávét és a papír sem párolog el hirtelen! (..ugye veletek is előfordult már hasonló baleset? ;) ) 

És most, hogy átnéztük mik is az otthoni iroda előnyei, következzen a fénypont! Néhány igazán csodálatos iroda a lakásban! Nézzétek és ámuljatok! Mi sem tudtunk máshogyan reagálni! :) 

iroda1.jpg

iroda2.jpg

iroda3.jpg

iroda4.jpg

iroda5.jpgiroda6.jpgiroda7.jpg

Reméljük mai blogbejegyzésünk elnyerte a tetszéseteket! Mi ezek után biztosak vagyunk benne, hogy nem tiltakoznánk egy ilyen csoda otthoni iroda ellen, ha tehetnénk! 

További szép napot és kellemes délutánt kívánunk minden kedves olvasónknak! 

Képek forrása: www.pinterest.com

Relaxációs helyek

...avagy miniparadicsom a kertünkben

Sziasztok! A ma nap néhány igazán különleges kertet fogunk nektek bemutatni, amelyek nem csak építészeti műremekek, de csodás pihenőhelyek is lehetnek ilyenkor délután egy hosszú, stresszes munkanap után! 

b1.jpg

b2.jpg

b3.jpg

b4.jpg

b5.jpg

Reméljük tetszett nektek mai képválogatásunk! Most már nincs olyan sok hátra ebből a fránya hétfői napból! Kitartást és kellemes délutánt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! A mai blogbejegyzésünk témája nem lesz más, mint a már hagyományosnak számító pénteki lakásválogatás, amelyben a Central Home kínálatából válogatunk nektek össze néhány lakást! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre! 

Eladó lakás a VIII. kerületi Dugonics utcában!

Eladó a VIII. kerületben a Dugonics utcában egy új építésű, 6. emeleti, tetőteraszos, 48 négyzetméteres Penthouse! A lakáshoz tartozik előszoba, fürdőszoba, konyha, nappali, valamint kettő hálószoba is

Irányár: 45.900.000 Ft

21825.jpg

21825a.jpg

Eladó lakás a VII. kerületi Garay utcában!

Eladó a VII. kerületben, a Garay utcában egy vidám fiatalos, 20 négyzetméteres garzon. A lakásban van konyha, galériázott nappali, gardrób és fürdőszoba is. 

Irányár: 12.900.000 Ft

21679.jpg

21679a.jpg

Eladó lakás a VII. kerületben a Klauzál térnél! 

A Klauzál térnél eladó egy teljesen felújított, első emeleti, 43 négyzetméteres lakás. Az ingatlanhoz tartozik egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, valamint egy fürdőszoba. 

Irányár: 32.500.000 Ft

21706_1.jpg

21706a.jpg

Eladó lakás az V. kerületben a Régi posta utcában! 

A Régi posta utcában 52 négyzetméteres, frissen felújított lakás eladó szép, rendezett, hangulatos házban. Az ingatlanhoz tartozik előszoba, konyha, fürdőszoba és hálószoba is. 

Irányár: 49.000.000 Ft

21831.jpg

21831a.jpg

Eladó lakás a Kossuth Lajos utcában!

Ferenciek tere, Váci utca, Károly kert vonzáskörzetében eladó egy 77 négyzetméteres, nagyszerű elosztású lakás. Az ingatlanhoz tartozik három külön nyíló hálószoba, két fürdőszoba, egy amerikai konyhás nappali és egy gardrób.

Irányár: 63.900.000 Ft

21774_kossuth_lajos_utca.jpg

21774c.jpg

Reméljük tetszett a válogatásunk! További szép napot és kellemes hétvégét kívánunk minden kedves olvasónknak! :) 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz! :)
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

 

Kiskertek a lakásban!

Sziasztok! Mai témánk nem lesz mást mint a kiskertek kialakítása a lakásban! Ti is gondolkodtatok már azon, hogy milyen jó lenne egy kertben pihenni délutánonként, hogy milyen jó lenne egy kicsit kiszakadni a betontömb fogságából?! Szerencsére egy kis kreativitással csodás minikertet lehet varázsolni otthonaitokba, amitől hangulatosabbá válik az egész lakás! :) 

Bemutatunk néhány nagyon kreatív kiskertet a következőekben! Nézzétek meg őket, reméljük elnyeri tetszéseteket! :) 

Először is lássuk azokat a növényeket, amelyeknek "haszna" is van a lakásban és nem csak a szépségéért tartjuk őket. Ezek a fűszernövények, nagyon jó kis helyet lehet kialakítani számukra a konyhában és megfelelő odafigyeléssel és nevelgetéssel mindig lesz friss fűszerünk az ebédhez! ;)

0511_fuszer1.jpg

0509_fuszer2.jpg

Most pedig következzenek azok a növények, amelyeket elsősorban a látványáért vagy dekorációként tartunk a lakásban. 

A lakásban egyébként célszerű növényt vagy virágot nevelgetni, hiszen nem csak 'jól néz ki' hanem fotoszintetizáló hatása miatt frissíti a levegőt, továbbá ha virágról beszélünk, akkor betölti az illatosító szerepét is! :) 

0509_virag1.jpg

0509_virag2.jpg

Reméljük mai blogbejegyzésünk is elnyerte a tetszéseteket! Ne feledjétek a növények azért nem helyettesítik a friss levegőn, a természetben eltöltött időt, így ha tehetitek, ti is menjetek ki a természetbe! :)

További szép napot és kellemes délutánt kívánunk nektek! Holnap jelentkezünk a szokásos válogatásunkkal, amelyben a Central Home kínálatából szemezgetünk nektek! :)