A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Színkavalkád

...avagy a legszínesebb lakások a világ minden tájáról

2017. április 26. - Central Home

Sziasztok! Végre visszatért a kellemes, meleg és napsütéses tavasz a dermesztő hideg után! Mi nagyon örülünk ennek, gondolom ti is így vagytok ezzel, éppen ezért ma megint egy szép színes fotóválogatást csináltunk nektek, amelyben néhány igazán különleges dizájnnal ellátott házat mutatunk be nektek! 

Szürke és fakó, monokróm és egyszerű? Ki mondta hogy nem lehet színpompás a lakás külseje is? Íme néhány igazán varázslatos ház, amelyek olyan színkavalkád jellemző, hogy azonnal jobb kedvre derít mindenkit! Nézzétek, íme néhány csodálatos gyöngyszem a világ minden tájáról! :)

szines_h1.jpg

szines_h2.jpg

szines_h3.jpg

szines_h4.jpg

szines_h6.jpg

szines_h7.jpg

szines_h8.jpg

Reméljük tetszett nektek mai színes válogatásunk! Nekünk már is jobb lett a kedvünk tőle válogatás közben, kitartás, már nem sokára a munkaidőnek is vége! Szép délutánt és további szuper napot kívánunk nektek kedves olvasók! 

Képek forrása: www.pinterest.com

 

 

 

 

A modern stílus

Sziasztok! Nem is olyan régen, írtunk nektek egy blogbejegyzést a különböző lakberendezési stílusokról, ma viszont egy olyan megjelenést mutatunk be nektek, ami a legutóbb kimaradt. Ez nem lesz más, mint a modern stílus. Előzetesen szeretném elmondani, hogy ma ez az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb lakberendezési minta. 

Melyek is a modern stílus jellemzői? Mitől lesz egy lakás modern? A mai blogbejegyzésünk során erre szeretnénk nektek választ adni néhány kép segítségével! :) 

1. A modern stílus anyaghasználatát a fém, kő, üveg és fa jellemzi legfőképpen. Ahogy az alábbi képen is látszik a konyhabútor a fa és az üveg elemek keveredéséből áll össze! Nagyon modern! 

Eladó lakásunk a Váci utcában! 

03_13_21415.jpg

2. A megvilágításnál jellemzőek a hideg, illetve meleg fényű halogének is, továbbá viszonylag nagy teret kap a dekorációs célból használt megvilágítás. Nézzétek csak! 

Eladó lakásunk a Falk Miksa utcában!

18142752_1680243711990367_703243084_n.jpg

3. Textilanyagok színénél többféle is megjelenik, a legjellemzőbbek a világos és barnás árnyalatok! 

Eladó lakásunk a Hajós utcában! 

18155427_1680241331990605_481361899_n.jpg

4. Bútoroknál a letisztult formák a népszerűbbek, azonban itt teret kapnak az íves szélek is:

Eladó lakásunk a Dohány utcában! 

doh.jpg

Eladó lakásunk az Erzsébet körúton!

19623_insta_0412_1.jpg

Eladó lakásunk a Szentkirályi utcában!

szentkir.jpg

 

Ahogy láthattátok, a modern stílus nagyon hasonlít a minimálra, ám annyi a különbség a kettő között, hogy a modern sokkal inkább áraszt barátságos képet, mint az utóbbi.

Reméljük tetszett nektek a mai blogbejegyzésünk! További kellemes napot és szép délutánt kívánunk nektek kedves olvasóink! :) 

 

Tükrök

...mint a lakás díszítőelemei

Sziasztok! Mai blogbejegyzésünket a lakás egyik legfontosabb tárgyának szenteltünk, ami nem csak használati, hanem dekorációs tárgyként is szolgál! Ez nem más mint a tükör.

Nos a feng shui szabálya szerint tükröt a hálószobában nem helyezhetünk el, mert egy harmadik személy megjelenését szimbolizálja egy kapcsolatban. Azonban ezzel szemben ajánlatos elhelyezni a nappaliban vagy az étkezőben, hiszen így láthatjuk benne a természetet, ami pozitív energiát áraszt! Sokan vannak olyanok is, akik nem követik a feng shui szabályait és a hálószobában is rendelkeznek tükörrel.

Mivel ez az egyik legalapvetőbb használati tárgy, a bútorokat követően, így gyakori, hogy nem csak a fürdőszobában van elhelyezve, hanem a lakás többi helyiségében is. 

A tükröket manapság nagyon sokféle dizájn szerint gyártják, nagyon sokféle stílusban megtalálhatóak a különböző boltokban, hogy mindenki megtalálja az otthonához és a személyiségéhez a legtökéletesebbet! Mi most néhány igazán szép darabot mutatunk be nektek! Jó szórakozást kívánunk! :) 

 

1.:

0424_tukor1.jpg

2.:

0424_tukor2.jpg

3.:

0424_tukor3.jpg

4.:

0424_tukor4.jpg

5.:

0424_tukor5.jpg

+1.: A végére pedig következzen egy igazán extrém és különleges darab ;) 

0424_tukor_1.jpg

 

Reméljük tetszett nektek a mai kis válogatásunk! További szép napot és kellemes délutánt kívánunk nektek kedves olvasók! :)
 

Fényképek forrása: www.pinterest.com

 

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ezen a szép napsütéses délutánon készítettünk nektek egy lakásválogatást a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg és válogassatok kedvetekre! ;) 

Eladó lakás az V. kerületben a Belgrád rakparton! 

Eladó a Belgrád rakparton egy két külön résszel kialakított, 98 négyzetméteres lakás. Mind a két lakásban fekvőgalériás szoba található. 

Irányár: 139.000.000 Ft

21331a.jpg

21331b.jpg

Eladó lakás az V. kerületi Garibaldi utcában! 

Az V. kerületben, a Parlamenthez közel, a Garibaldi utcában eladó egy 27 négyzetméteres garzonlakás. 

Irányár: 21.600.000 Ft

21529a.jpg

21529b.jpg

Eladó lakás az V. kerületben a Múzeum körúton! 

V. kerületi Múzeum körúton, igényesen felújított, 144 nm-es lakás eladó! Az ingatlan jelenleg két lakássá lett alakítva, teljesen elszeparált, külön bejárattal rendelkeznek.

Irányár: 120.000.000 Ft

20763a.jpg

20763b.jpg

Eladó lakás az V. kerületi Falk Miksa utcában!

Eladó a Falk Miksa utcában egy pazar módon felújított nappalis, két hálószobás, illetve két fürdőszobás, 66 négyzetméteres lakás.

Irányár: 84.900.000 Ft

21594a_1.jpg

21594b_1.jpg

Eladó lakás a II. kerületben a József Attila úton! 

Eladó a József Attila úton egy 830 négyzetméteres telken elhelyezkedő 320 négyzetméteres családi ház! A ház négy hálószobával, négy plusz egy fél fürdőszobával, nappalival, étkezővel és konyhával rendelkezik.

Irányár: 154.900.000 Ft

20094a.jpg

20094b.jpg

 

Reméljük valamelyik ingatlan elnyerte a tetszését! Forduljon bizalommal munkatársainkhoz! :)
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresse fel weboldalunkat, ahol további ingatlanok közül is válogathat!
www.centralhome.hu

További szép napot és kellemes hétvégét kívánunk nektek kedves olvasók! :)

Hálószoba válogatás

Sziasztok! Mai blogbejegyzésünk témájáról igen hosszasan kellett elmélkednünk, hiszen ez a borongós, esős időjárás a mi kedvünket is rendesen elvette. Ilyenkor semmi másra nem vágyunk, mint visszavonulni a szobánkba és bekuckózni egész nap, egy jó film vagy egy könyv társaságában! Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ma csinálunk nektek egy kis válogatást a legjobb hálószobákból! Reméljük elnyeri tetszéseteket! :) 

V. kerület - Nádor utca

21169a_1.jpg

VII. kerület - Erzsébet körút

19623_insta_0412.jpg

XII. kerület - Márvány utca

21530_0328.jpg

VI. kerület - Hajós utca

21554_insta_0413.jpg

V. kerület - Semmelweis utca

insta0330_21579.jpg

V. kerület - Belgrád rakpart

21610_0406.jpg

II. kerület - Fillér utca

21537.jpg

II. kerület - József Attila út

210945.jpg

A képeken feltüntetett lakások mindegyike a Central Home aktuális ajánlatai között megtalálható! Ha bővebb információt szeretne, forduljon bizalommal munkatársainkhoz! :)
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresse fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathat!
www.centralhome.hu

Reméljük tetszett nektek a válogatásunk! Kitartás! Már nem sok van hátra a mai napból! További kellemes délutánt kívánunk nektek kedves olvasók! :) 

 

 

Hogyan védjük meg lakásunkat a betörőktől,amíg távol vagyunk

Sziasztok! A mai blogbejegyzésünkben néhány szuper tippet adunk nektek azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes odafigyelnetek, ha elutaztok és üresen marad a ház vagy a lakás. Ma Magyarországon az egyik leggyakrabban elkövetett bűncselekmény még mindig a betöréses lopás. Sajnos sokszor előfordul, hogy a tulajdonosok nem elég körültekintőek, amikor a házat elhagyják és ezért történik meg a jogsértés. 

Mi most adunk nektek néhány alapvető tippet, hogy mik azok amikre fontos figyelmet fordítani! Reméljük segíthetünk nektek, hogy nehogy bűncselekmény áldozatává váljatok! 

0419.jpg

 

1. Figyeljünk a nyílászárókra!

Igen tudjuk, hogy ez igen alapvetőnek tűnik, de mégis gyakran fordul elő, hogy a nagy kapkodásban és felfordulásban elfelejtjük bezárni az ablakot vagy az ajtó biztonsági zárját ráfordítani! Mindezek mellett érdemes a redőnyöket is leengedni, illetve behúzni a függönyöket!

2. Teendők a lakásban!

Figyeljünk oda arra, hogyha vezetékes telefont használunk, akkor nem árt, ha kikapcsoljuk vagy kihúzzuk, amíg elutazunk, hiszen a folyamatos csöngés vagy rögzítő kapcsolás egyértelmű jelet adhat arra, hogy elhagyatott a lakás!

Még egy igen egyértelműnek tűnő tanács következik! Semmi esetre se hagyjuk drága értéktárgyat ékszert vagy esetlegesen pénzt a lakásban, még széfben sem! Hiszen manapság már ez sem jelent kihívást a betörőknek! Vigyük át inkább ezeket rokonainkhoz vagy a szomszédokhoz, ha pedig készpénzről van szó, érdemesebb a bankban tartani, mint a dunyha alatt!!!

3. Teendők az udvaron! 

Sokan nem fordítanak kellő figyelmet a kertjükre, ha elutaznak, pedig ez is potenciális veszélyforrást jelenthet, hiába van akár kutya a kertben! 

Érdemes a kerti bútorokat bevinni, hiszen azok nagyon könnyen mozdíthatóak és elvihetőek, továbbá fontos ügyelni a rendre, hiszen ha kint felejtjük például a létrát, azzal csak a betörő munkálkodását segítjük! 

Ha kedvencünket egyedül hagyjuk otthon, akkor kérjük meg a szomszédot vagy egyik rokonunkat, hogy nézzen rá többször, ne csak akkor, mikor ételt visz neki, hiszen gyakran mérgezik meg őket, hogy könnyebben bejussanak. A kutya nem fogja tudni, hogy nem eheti meg az elé tartott étket, mert valamilyen toxinanyag van belekeverve!!!

4. Szerezzünk be riasztót! 

Hála a technika gyors fejlődésének ma már rengeteg különböző riasztó közül válogathatunk, amelyekhez viszonylag egyszerűen hozzá lehet jutni, azonban sajnos a legtöbb igen drága, de nem tehet mást ilyenkor az ember ezt a pénzt rá kell szánni. A riasztók különböző érzékelőkkel rendelkeznek, vannak az ún. passzív infravörös érzékelősek (hőváltozást érzékel adott pontban), amely kategóriájában a legkedvezőbb ár-érték tekintetében! Vannak még olyanok, amelyek mikrohullámos változást, üvegtörést, vagy éppen nyitást érzékel! Igaz nem olcsók, de hatalmas biztonságérzetet adnak, nem csak akkor, ha üres a lakás, hanem akkor is, ha egyedül vagyunk otthon.

5. Néhány apró, de fontos óvintézkedés! 

  • Ne kürtöljük szét, ha nyaralni megyünk! Igen, tudom nagyon jó hír, de talán nem a legjobb, ha az egész város tudja, hogy éppen üres a lakásod!
  • Ne hagyjuk kulcsot lábtörlő, cserép és stb. tárgy alatt
  • Értesítsük szomszédunkat a távollétünkről és kérjük meg, hogy nézzen néha a lakásunkra! 

 

Remélem segíthettünk nektek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyen otthonotok, ha éppen nem tartózkodtok házon belül!

További kellemes napot kívánunk nektek kedves olvasók! 

 

Keddi kedvcsináló

 

Sziasztok!

 

Mai blogbejegyzésünkben szeretnénk nektek mutatni néhány vidám, színekben gazdag és stílusosan kialakított lakást kínálatunkból kedvcsináló gyanánt ezen a szürke, borongós keddi napon! Hisz egy kis szín csodákra képes! 

feathers.png

Stílusos, vidám nappali a Falk Miksa utcai lakásban. 

301055.jpg

 

Ez az egyszerű, pöttyös terítő megtölti élettel a Király utcai ingatlant. 

kiraaaa.jpg

Egyedi, színes kép teszi egyedivé és vidámmá ezt a Muflon utcai lakást. 

muflon4.jpg

Elegáns, élettel teli hálószoba a Jókai utcai lakásban. 

jokaiutca7.jpg

Színekben gazdag otthon a Klauzál utcában. 

281569.jpg

281567.jpg

281558_1.jpg

Impozáns étkező és nappali a Reáltanoda utcában. 

293112.jpg

Színes kiegészítőkben gazdag nappali a Fillér utcában. 

filler33.jpg

 

Reméljük valamelyik lakásunk elnyerte a tetszésed!
További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz! :)
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

legyel_te_is_ertekesito_a_central_home_nal_66795292619458_1_3.jpg

Kellemes húsvétot!

"A húsvét hangulata úgy közeleg e napokban, mint

egy szép fehér madár árnyéka, szállongva halad a

folyó tükrében. Napról napra újabb kalendáriumi

érzések révedeznek föl az emberi lelkekben, mert a

naptár a legnagyobb hangulatcsináló."

                                                                       Krúdy Gyula (Régi pesti históriák, Asszonyom című novella) 

 

Kellemes húsvéti ünnepeket, sok locsolót, jó locsolkodás és rengeteg színes tojást kívánunk nektek az ünnepekre! 

                                                                                                                            A Central Home csapata

Húsvéti díszben az étkező

Sziasztok! Egyre jobban közeledik a húsvét, ilyenkor mindenki szereti alkalomhoz illő köntösbe bújtatni az otthonát, hogy elkapja az ünnepi 'feeling-et'. Mi már teljesen elkaptuk az érzést, és be kell, hogy valljuk nektek, hogy az iroda is már teljes húsvéti pompában áll. A mai blogbejegyzésünk alapját is ez képezi, összeszedtünk nektek néhány igazán csodálatos ebédlőt/étkezőt, amelyek a húsvét szellemében lettek kidekorálva. 

Nézzétek meg a képeket, amelyeket összegyűjtöttünk nektek, és inspirálódjatok, ha esetleg még nem volt időtök húsvéti dekoráció kialakításához! :) Jó szórakozást kívánunk hozzá! :) 

husvet1.jpg

husvet_2.jpg

husvet3.jpg

husvet4.jpg

husvet5.jpg

husvet7.jpg

husvet8.jpg

husvet9.jpg

husvet_10.jpg

 

Reméljük, hogy tetszett nektek a kis húsvéti összeállításunk, amelyben, megpróbáltuk nektek összeszedni a legkreatívabb és legcsodásabb dekorációkat! Kellemes napot és húsvéti ünnepeket kívánunk nektek kedves olvasók! :)

A képek forrása: www.pinterest.com 

Kisállatok a lakásban

Sziasztok! A mai napon készítettünk nektek egy blogbejegyzést arról, hogy miképpen is lehet kisállatot lakásban tartani, melyek is a legfontosabb szabályai és mit kell tenni azért, hogy lakásunkra is vigyázhassunk közben. 

Kezdjük talán a legalapvetőbb dologgal, hogy miért is tartunk egy kisállatot? A válasz szinte akármi lehet, azért mert egyedül érezzük magunkat,mert aranyos,mert egy barátra van szükségünk. A válasz nem is olyan lényeges, hogy miért, de egy valamit le kell szögezni, egy állat figyelmet és törődést igényel, foglalkozni kell vele, etetni-itatni kell, orvoshoz kell vinni, és adott esetben sétálni is el kell vinni. Ezeket a feladatokat sokkal körülményesebb elvégezni, ha az állatot lakásban, nem pedig a szabadban tartod. Mi most összeszedtük nektek, hogy mire érdemes figyelni, annak érdekében, hogy mind az állatnak, mind gazdájának megfelelő legyen az 'együttélés' .

0410pets.jpg

1.Elhelyezés:

Az első és legfontosabb dolog, hogy ha állatot hozunk a lakásba, akkor ki kell alakítani neki egy megfelelő kis sarkot, ahol pihenhet és élhet. Például ha kutyát hozunk annak fekhelyre van szüksége, ahol aludhat, ha papagájt, akkor egy megfelelő kalitkára van szüksége, ha pedig halat, akkor értelemszerűen egy akváriumra van szüksége.

0410_akvarium.jpg

2.Gondozás: 

Egy kis állatot megfelelően etetni és itatni kell, a vizét ajánlott naponta többször kicserélni, hogy mindig tiszta és friss legyen. Egy kutyát naponta kétszer ajánlott levinni sétálni, hogy ne szedje darabokra az otthonunkat, míg a macskának macskaalmot kell biztosítani, illetve kaparófát, hogy ne a vadonatúj szófán próbálja ki a körmeit.. Nagyon fontos, hogy meghatározott időközönként el kell vinni őket állatorvoshoz, hogy a kötelező oltásokat megkapják!  

0410macska.jpg

3.Takarítás:

Ahogy már említettem egy állat sok felelősséggel jár, etetni-itatni kell és takarítani kell utána, ugyanis ő nem fog maga után felmosni! Ha levittük kisállatunkat sétálni, utána érdemes lemosni legalább a lábait, hogy ne koszolja össze a bútorokat és a padlót! Mivel az állatoknak hullik a szőrük így érdemes, mind a macska, mind a kutya szőrének ápolására is kellő figyelmet fordítani, hacsak nem szeretnénk, hogy lakásunk egy 'szőrkupaccá' változzon. 

0410kutya.jpg

4.Oktatás:

Mivel a kutya az egyik leggyakrabban tartott állat a lakásban, így külön pontot szentelünk arra, hogy elmondjuk ilyenkor milyen fontos, hogy szobatisztaságra neveljük kedvencünket, sőt, ha van rá lehetőségünk akkor kutyaiskolába is érdemes elvinni, hiszen így engedelmessé válik, és nem akarja majd szétrágni a bútorainkat, virágainkat a lakásban.

0410_kutyasuli.jpg

Mindent egybevetve azt hiszem a legjobb tanácsunk, hogy mielőtt kisállatot hozunk otthonunkba érdemes kétszer jól meggondolni a dolgot, hiszen az állat nem valami játék, amit csak úgy kidobhatunk, ha megrágja a bútort vagy éppen a falra/padlóra piszkít. 

További kellemes, napsütéses hétfő délutánt kívánunk nektek olvasók!