A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Decemberi lakásmustra

2015. december 03. - Central Home

Töltse az ünnepeket álmai otthonában! Bemutatjuk a legjobb lakásokat a decemberi kínálatból, hogy könnyebb legyen a keresgélés. 

185404.jpg

Csodálatos lakás a belvárosban! A Deák tér mellett kiadó ez az igényesen felújított, barátságos ingatlan. Elhelyezkedése végett rendkívül csendes és világos, a tágas amerikai konyhás nappali és a két különnyíló szoba mellett egy saját erkély biztosítja a lakók kényelmét. 

Részletekért és még több fotóért kattintson a képre!

240042.jpg

Ez a 117 négyzetméteres elegáns lakás tágas terekkel várja tulajdonosát a VI. kerületben, az Andrássy úton egy gyönyörűen felújított műemlék házban. Aki az igazán színvonalas belvárosi luxust kedveli, annak ez az ingatlan tökéletes választás! 

Részletekért kattintson a képre!

saint17_3.jpg

Ez a rendkívüli adottságokkal rendelkező ingatlan a Szent István körúton található, ötödik emeleti elhelyezkedése miatt egész nap napfényes. Tökéletes befektetésre és beköltözésre is!

További részletekért kattintson a linkre!

237427.jpg

Ez a rendkívül világos, 45 négyzetméteres lakás a közkedvelt Reneszánsz házban található, a VII. kerületi Kazinczy utcában. Nappali és hálószoba tartozik hozzá, külön konyhával, fiatalos, modern berendezettséggel. 

Kattintson a képre a részletekért!

185170.jpg

A XIII. kerületi Katona József utcában kiadó ez a romantikus, napfényben úszó két és félszobás, felújított lakás. A konyha teljes mértékben gépesített, igény szerint bútorozva is a bérlő rendelkezésére áll. Ajánljuk a klasszikus polgári elegancia kedvelőinek. 

További részletekért kattintson a képre!

227431.jpg

Hangulatos lakás két különnyíló szobával és külön konyhával a X. kerületi Kápolna téren. 

További részletekért és fotókért kattintson a képre!

Jó nézelődést mindenkinek! Ha még több lakást szeretne látni, keressen minket bizalommal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr658132810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása