A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

A jövő otthona

2016. szeptember 27. - Central Home

Az innováció és a technológiai fejlődés világában élünk!

Kézenfekvő, hogy az okostelefonok és egyéb hordozható eszközök mellett, néhány év múlva már az okosotthonok is valósággá válnak.

Próbálkozások és lehetőségek már most is bőven akadnak.

Képzeljük el a hűtőszekrényt, amely meghatározott időpontban rendel élelmiszereket. Redőnyöket, amelyek a napsugarak erősségéhez mérten irányítják magukat. TV-k, amelyek hangvezérléssel működnek.

Applikációkat, amelyekkel a fűtési rendszer vagy a klímaberendezés is egy gombnyomással állítható. (Geotermikus és napelemes fűtési rendszer kombinálása.)
Telefonunkon keresztül pedig megnézhetjük, mennyit fogyasztottunk és azt is, milyen összegű számlára számíthatunk.

Okosmosógépek, amelyek üzenetet küldenek a telefonunkra, ha kész a mosás. 

Az intelligens üzenetküldésekre egy, már most is létező példa:
A TweetPee egy aprócska, műanyag pingvin, a babák pelenkájához téve, mint egy kulcstartó. A szülőknek a készülék Twitter üzenetet küld, figyelmeztetve őket a pelenkacserére. 

A felsorolást a végtelenségig lehet folytatni, a lehetőségekhez már tényleg csak a képzeletünk és pénztárcánk szabhat határt!

Forduljanak hozzánk és szakértő csapatunkhoz bizalommal! Mi megtaláljuk az Önök igényeinek leginkább megfelelő ingatlant! 

 

Lépjen velünk kapcsolatba:

Email cím: info@centralhome.hu

 

smarthome.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr7111746925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása