A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Mitől luxus?

2016. november 04. - Central Home

A kinézett lakás besorolása természetesen abból is nagyjából megállapítható, hogy milyen árkategóriában mozog.

Milyen extrák találhatóak meg egy lakásban? Valamint az extráktól számít luxusingatlannak?

Különféle dolgok, amelyek jól mutatnak egy lakásban, kényelmesebbé tudják tenni életünket, de nem alapkövetelmények sok vásárló szempontjából:

Biokandalló
Szauna
Távirányítású redőnyök
Okoseszközökkel való kommunikáció

Néhány eszköz, amelyek elősegíthetik azt, hogy egy ingatlan ebbe a kategóriába tartozzon. A klíma, a padlófűtés már megszokott, sok ember által igényelt beltéri egységek.

Minél inkább extravagáns, különleges, annál inkább mondhatjuk, hogy ez luxus. A legszembetűnőbb azonban az ára. Néhány vizsgálatot elvégeztek, amelyekből kiderült, hogy Magyarországon a luxuskategória nagyjából 100 millió forinttól kezdődik. Tehát minden, ami fölötte van luxuslakás?

Nem. Az ára árulkodó, de ha közelebbről  megnézzük, akkor a négyzetméter, az elhelyezkedés, valamint a lakáshoz csatolt extra szolgáltatások és lehetőségek teszik az ingatlant luxuskategóriássá. 

Ha már az árnál tartunk, akkor érdemes megjegyezni, hogy a négyzetméter ár ezeknél a lakásoknál meghaladja az 1 millió forintot. Hozzá kell még azt is tenni, hogy nem feltétlenül beszélünk új építésű lakásokról. A luxus felújítás során is elérhető. Ebben az esetben az épületet kell megvizsgálni.

Ha valaki szeretne egy ilyen kategóriás lakást vásárolni, akkor érdemes figyelembe venni a felhasznált anyagok minőségét, a drága ár mellé párosuljon olyan bútorzat, nyílászáró, fűtési rendszer is, amely biztosítja a hosszútávú kényelmet és befektetést.

Amennyiben úgy érzi, álomotthona megtalálásához szüksége lenne egy kis segítségre, a Central Home munkatársai szívesen segítenek! Íme néhány lakás a kínálatunkból:

Eladó lakás a Kossuth Lajos utcában!
Irányár: 130.000.000 Ft.
Méret: 115 nm.
Közös költség: 42.000 Ft.

241175.jpg

További információkért kattintson a fotóra!

Eladó lakás a Margit körúton!
Irányár: 106.000.000 Ft.
Méret: 99 nm.
Közös költség: 19.800 Ft.
267855.jpg
További információkért kattintson a fotóra!
Eladó lakás a Múzeum körúton!
Irányár: 139.900.000 Ft.
Méret: 120 nm
Közös költség: 19.000 Ft.
242809.jpg
További információkért kattintson a fotóra!

Forduljon hozzánk bizalommal! :)
Email: info@centralhome.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr5011926989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása