A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Modern fűtésrendszerek napjainkban

2017. február 16. - Central Home

 

Manapság számtalan fűtési rendszer közül válogathatunk. A megfelelő és egyben korszerű fűtési rendszer kiválasztása gondos odafigyelést igényel, hisz a hideg hónapokban kiadásaink igen csak nagy részét a fűtés teszi. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen fűtési rendszerek közül választhatnak. Mai blogbejegyzésünkben szeretnénk nektek bemutatni 3 korszerű fűtési megoldást, amelyeknek talán nem ismeritek számos előnyeit! 

 

biztositas4.jpg

 

Kezdjük a legelején! Mitől is korszerű és ideális a fűtésrendszer? Mit értünk ezalatt pontosan? 

A korszerű fűtésrendszerek innovatív megoldásokra építkezve spórolnak az éves fűtési költségeinken. Mindamellett, hogy egészségesebbek az emberi szervezetre, még energiatakarékosak is! 

Az ideális fűtés nagyobb felületeken elosztva egyenletesen sugározza a hőt. Ebben az esetben kevesebb a levegőáramlással járó hatás. Az egyenletes, sugárzott hő áll a legközelebb a megfelelő közérzet kialakításához.

Első korszerű fűtésünk a padlófűtés! 

A padlófűtésnél a padlóban lévő csövek egyenletesen, alulról fölfelé sugározzák a hőt, nagyobb felületen, mint a hagyományos fűtésnél. Így pozitív hatással van szervezetünkre. Ki ne akarna meleg padlón járkálni a téli, hideg időszakban? 

padlofutes_1.jpg

Plusz előny, hogy máshogy érzékeled a hőt, mint más rendszereknél. Egy-két hőfok csökkenést régen könnyedén megéreztél, padlófűtésnél viszont pár fokkal kevesebbnél is ugyanolyan hőérzeted lesz! 

Egészségünkre gyakorolt pozitív hatásként kell még megemlítenünk, hogy az egyenletes sugárzásnak köszönhetően a por sem kering a szobában! 

padl_pc3_pb3_jpg_pagespeed_ce_kfc62yjddb.jpg

Korszerű megoldást kínál számunkra a mennyezetfűtés is! 

A mennyezetfűtés a padlófűtéshez hasonló pozitív hatásokkal rendelkezik: egészségesebb mint a hagyományos fűtési rendszerek, költséghatékony és esztétikai szempontból láthatatlan!  Nagy felületen egyenletesen, lassan áramoltatja a hőt. Ennél a megoldásnál nem csak fűtés, hanem a hűtés is egyaránt kivitelezhető.

Hasonló előnyökkel bír a falfűtés is!

A falban kis átmérőjű csövek elhelyezése után a csövekben egyaránt hideg és meleg vizet is áramoltathatunk. Így kettő problémát oldunk meg egyszerre! Emellett kevés vízhasználatot igényel, és gyorsan felfűti otthonunk!

 

legyel_te_is_ertekesito_a_central_home_nal_66795292619458_1_1.jpg

 

Forrás:

http://www.comfortsystem.hu/

http://www.alternativenergia.net/korszeru-futesi-rendszerek.html

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr4912265864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása