A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Itt a jó idő, elő a kerti bútorokkal!

...avagy hogyan lehet dizájnos erkélyed és teraszod

2017. március 22. - Central Home

Sziasztok! 

Végre hivatalosan is beköszöntött a meleg, itt az ideje hogy felébredjetek és előmásszatok téli kis kuckóitokból a szabadba!

Mai blogbejegyzésünk során mutatunk nektek pár trükköt és tippet, hogy miképpen varázsolhattok ti is hihetetlenül szép és kényelmes kültéri helységeket! Pakolásra fel! :) 

Mivel is kezdhetnénk felsorolásunkat, hát persze egyértelműen nem mással, mint a kültéri bútorokkal, hiszen ez a pihenés alapja. Ne aggódj, ha kicsi terasszal vagy erkéllyel rendelkezel, hiszen ma már mindenféle méretben lehet kapni a boltokban kültéri kanapékat, székeket és asztalokat. Tehát akkor az első feladat lemérni a helyiségedet, és neki is láthatsz a keresgélésnek! :) 

Mi most két variációt mutatunk nektek az egyik egy kisebb erkélyre, míg a másik egy nagyobb teraszra való bútort mutat be.

Kezdjük talán az erkélyes variációval! Nézzétek, hogy a kis tér milyen tökéletesen van kihasználva, mintha a bútor pont ide lett volna tervezve és a helykihasználás ellenére még sem hat túlzsúfoltnak az erkély.  Az egyszerű színhasználat igazán elegánssá teszi ezt a kis erkélyt. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi szívesen ide huppanánk reggelente meginni a kávénkat vagy csak elolvasni egy jó kis könyvet! :) 

erkelybutor.jpg

A második verzióban egy nagyobb teraszra való bútort mutatunk be nektek. Természetesen a nagyobb hely több lehetőséget ad a tervezés és a kivitelezés szempontjából, így sokkal egyszerűbb elengedni a fantáziát. Azonban fontos, hogy mivel a tér nagyobb, azt megfelelően ki is kell tudni tölteni! Nézzétek ezt a fantasztikus fakanapét az élénk piros betétetekkel, egyszerűen szuper tavaszi és az élénk színmegoldás nagyon hangulatosan hat. Szívesen töltenénk a délutánjainkat ezen a teraszon! :)

teraszbutor.jpg

A bútorok kiválasztásánál fontos, hogy nem csak a tavaszi időjárásra kell gondolunk, hiszen hamarosan jön a fülledt, forró nyár ezért érdemes figyelni arra is, hogy kellemes árnyékos hely legyen akár a terasz, akár az erkély. Ezt ma már többféle technikával megoldhatjuk, például a hagyományos napernyővel vagy napvitorlával. A napvitorla az utóbbi évek egyik legnagyobb szenzációja, hiszen hihetetlenül praktikus és trendi egyben.

napernyo.jpg

napvitorla.jpg

Van bútorunk, megoldottuk az árnyékolást, akkor nincs más teendő hátra, mint beszerezni néhány csodás színes vagy zöld növényt és kész is a hangulatos kültéri helység! Az erkélynek és a terasznak is egyaránt kiváló díszítőelemei lehetnek a muskátlik, a petúnia, a margaréta, a begónia vagy éppen az árvácska. Pozitív előnyként szól mellette, hogy viszonylag baráti áron és egyszerűen juthatunk ezekhez a növényekhez, illetve kifejezetten jól bírják, még az erős napsütést is.

erkeylviragok.jpg

Remélem tetszett nektek a mai blogbejegyzésünk, mi már nagyon örülünk a jó időnek és szívesen menekülnénk már az irodából kifele a szabadba! További kellemes délutánt kívánunk nektek kedves olvasók!  

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr4012361775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása