A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Színes virágosládák

...bemutatjuk a tavasz ékességét

2017. április 05. - Central Home

Már jócskán beköszöntött a tavasz és itt a meleg időjárás, a fák elkezdtek rügyet bontani és a virágok is nyílnak. Mi pedig még mindig Do it Yourself rajongók vagyunk, úgyhogy ehhez méltóan a mai blogbejegyzésünk során megint egy DIY poszt következik. Saját kezűleg készíthető virágos ládákat mutatunk be, amelyek szuper dekorációi lehetnek az erkélynek, terasznak és kertnek. 

Ezeknek a virágos ládáknak az elkészítéséhez nincs másra szükség mint egy kis faalapanyagra, fúróra, szögre és esetleg egy kis lakkra vagy festékre, attól függően, hogy kinek mi tetszik, na és persze egy kevés kreativitásra és lelkesedésre. Plusz jó hírnek számít, hogy ezek beszerzése nem kerül többe, mint néhány ezer forint, azzal szemben, amelyeket készen vehetünk meg a boltokban.

Először nézzünk pár "egyszerűbb" variációt, amit könnyebben elkészíthet akárki :)

0405l.jpg

04_05.jpg

0405k.jpg

0405.jpg

 

 

Most pedig mutatunk három bonyolultabb darabot a haladó barkácsolóknak :) 

0405c.jpg

63601226605d04cc71722c8d15fccc04.jpg

0405b.jpg

Remélem tetszett a mai kis DIY szösszenetünk nektek! További kellemes szerda délutánt kívánunk nektek, kedves olvasók! :)

Fényképek forrása: www.pinterest.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr1512403393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása