A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Az első lélegzetvétel...

2014. október 16. - Central Home

 

Több mint tízéves tapasztalattal a hátunk mögött úgy véltük, itt az ideje kicsit megújulnunk. Elrepült az idő... Nyitottunk új irodákat (ezekről majd a későbbiekben említést teszünk), rengeteg új kolléga csatlakozott hozzánk az idők során, és a jobbnál jobb ingatlanok is jöttek-mentek.
Cégünknek sikerült megvetnie a lábát a hazai piacon, és egy biztos lábakon álló vállalkozássá válnia. Még a válság sem fogott ki rajtunk! :-) Kijelenthetjük, biztos pont vagyunk a hazai ingatlanpiacon, és biztos egzisztenciát tudunk nyújtani jelenlegi és jövőbeni alkalmazottainknak is! Jut eszembe... Van "Karrier" menüpontunk is a blogon, érdemes benézni, és csemegézni a karrierlehetőségeink között! ;)
Új idők járnak, új szelek fújnak. Fel kellett ismernünk, hogy napjainban még egy stabil lábakon álló cégnek is szükséges az erős online jelenlét.
Megújulunk. Mint írtam... Dobjuk a régi webes felületet, új honlap készül, felütöttük fejünket a közösségi portálokon, és most beindítjuk ezt a blogos felületet is. Lesz itt minden, mint a búcsúban! Hírek rólunk, az ingatlanpiacról, humoros képek, videók, irodavezetőink írásai, karrierlehetőségek, és még ami útközben eszünkbe jut. :-)
Igyekszünk intenzíven gondozni ezt a felületet is, és hetente 1-2 új poszttal a nagyérdemű elé állni.
Reméljük, ez a kis ízelítő kedvet hoz majd ahhoz, hogy kövessen minket a jövőben. Likeolja Facebook oldalunkat is, ne maradjon le semmiről! ;-)
Búcsúzásképpen egy jópofa videót is megosztunk Önökkel! Nyugalom, mi profik vagyunk! ;-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr676755427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása