A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

A legjobb befektetés...

2014. november 28. - Central Home

Válság ide, vagy oda, az ingatlan még mindig a legbiztosabb befektetés, olvashatjuk a világhálón úton-útfélen. Vásárolja azt az ember családi fészekként, vagy befektetés gyanánt. Történjen bármi, értéke viszonylag időtálló, némi ráfordítással az meg is sokszorozható.

Jelen gondolatmenet leginkább a kiadási célzattal vásárolt ingatlanokra fókuszál, és profilunkból adódóan leginkább Budapestre szűkíti a kört.

A nagyvárosokban nagy számban jellemzőek a befektetési célú vásárlások, főként ott, ahol egyetemek, főiskolák működnek.

Ez a tulajdonos számára remek lehetőségeket kínál, és egy jó fekvésű, újszerű lakással akár évekig tud némi plusz jövedelemre szert tenni, míg a lakás fenntartási költségeivel kapcsolatban sincsenek finanszírozási problémái.

Szakértők az idei évet ajánlják a legideálisabbnak lakásvásárlási célokra, mivel az ingatlanpiac lassan ismét régi önmagára talál, és ez a lakásárak emelkedésével jár.

Budapesten a belvárosi ingatlanok vannak leginkább kiemelt szerepben, mivel rengeteg a vidékről frissen felkerült felsőoktatásban részt vevő tanuló. A belváros frekventáltsága, és az oktatási intézmények kézzelfogható közelsége mérvadó lehet mindkét félnek, annak is aki kifejezetten kiadási céllal vásárolna lakást, illetve jövőbeni potenciális bérlőjének is.  

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr636940421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása