A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

„Többet ésszel, mint pénzzel!” 

2015. március 05. - Central Home

Környezettudatosan él? Önnek sem mindegy mennyi a rezsije? Fontos Ön számára a fenntartható fejlődés? Mindez Budapesten a VI. és VII. vagy a XV. kerületekben? 
Napjainkban, ahogy egyre inkább tért nyernek a környezetvédő, zöld kezdeményezések, átalakulóban van a lakáspiac is! Mi innovatív, hazánkban még forradalminak számító megoldást kínálunk a hosszútávon gondolkodóknak! Csodás, új lakásokkal várjuk az érdeklődőket! A lakások jelenleg 80%-ban már elkészültek!
Az épület szigetelései úgy vannak kialakítva, hogy NE kelljen fűteni, napelemek elektromos áramot állítanak elő, ezzel van biztosítva a világítás (led technológia) és a fűtés, valamint más villamos-fogyasztók energia-ellátása. A ház fűtését a legmodernebb infrapanel technológiával oldottuk meg. Teljes egészében önfenntartó lakásokról van szó (A+), ahol lehet szellőztetni, ellenben a passzív lakásoknál, és a szobák különböző hőmérsékleten lehetnek. Az árak tartalmazzák a lakások teljes berendezését, felszerelését is minden ingatlan esetében! 
Mindez elérhető egy hagyományos belvárosi lakás áráért! 
Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, érdeklődjön bátran privát üzenetben!

1.jpg

 

2.jpg

3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr477242647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása