A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Dobozolás

2015. június 25. - Central Home

A lakásban uralkodó káosz eltüntetésének egyik biztos módszere a dobozolás! 

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy egy-egy húzós hét után beiktatott egy laza pihenő napot. Az ilyen alkalmak teljes felüdülést jelentenek testünk számára, se főzés, se takarítás, csak egy finom bor és habos fürdő. Azonban ezek a pillanatok tökéletes melegágyat biztosítanak ahhoz, hogy otthonunk legkisebb zugai is képesek legyenek elhalmozódni apró holmijainkkal.

A rendet úgy tudjuk a lehető legjobban kordában tartani, ha minél kevesebb olyan tárgyunk van, ami szem előtt, a polcokon hever. Tulajdonképpen a dobozolás egyfajta gyors takarítás, egy egyszerűbb megoldást jelent annak érdekében, hogy lakásunk minél tovább maradjon tiszta. Pakoljunk, gyömöszöljünk, gyúrjunk, dobáljuk bele. Nem számít a folyamat, csak az eredmény.

A dobozoló rendrakást főként a konyhában alkalmazzák a háztartásbeli hölgyek, azonban ugyanúgy működőképes a gyerekszobában, a halószobában vagy a nappaliban. Egy jól megválasztott dizájn, forma, méret kellemes, kevésbé zsúfolt légkört varázsolhat a helységeinkből. Nem beszélve arról, hogy a portörlés is mennyivel gyorsabban megy. Kihúz, felemel, letöröl és meg is volnánk! A maradék időt pedig családunkra, vagy éppen magunkra tudjuk fordítani. :)

Összegyűjtöttünk néhány inspiráló képet a témához:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr497572466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása