A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Apróságok, amikre megéri odafigyelni!

Rendetlenség

2015. július 23. - Central Home

Az előző cikket folytatva egy másik probléma lehet a rendetlenség. Ez a lakás eladásának/kiadásának több fázisában is gondot okozhat.

rendetlen_gyerekszoba.jpg
Miért lehet probléma?
Már az elején amikor hirdetni próbáljuk a lakást a rendetlenség miatt csökken az esélyünk a sikeres eladáshoz. Én, mint marketing szakember naponta több lakást is hirdetek az interneten, és tudom milyen befolyással vannak a lakásról feltett képek a vevőkre. Fontos, hogy jó minőségű képek készüljenek a lakásról, de ezek mit sem érnek, ha egy romhalmaz tárul a vevők elé. Általában azok az emberek akik nem foglalkoznak ingatlanokkal rendszeresen nem látnak át a felesleges holmikon a képeken, nem látják meg a lehetőséget a lakásban, hanem egyből továbblépnek, mert nem tetszik nekik a kupleráj.
Amikor a lakás mutatására kerül a sor ott már kisebb baj a rendetlenség, mert ott az érdeklődő alaposabban körül tud tekinteni, és jobban el tud vonatkoztatni. Én viszont itt is azt javasolnám, hogy takarítsunk ki, mert az ártani nem árthat, és az a fél-egy óra megéri, mert lehet ezen fog múlni, hogy sikerül-e az értékesítés.


Ez az apróság teheti meg a különbséget a között, hogy el tudjuk-e adni a lakást, vagy sem, úgyhogy érdemes erre odafigyelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr317641208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása