A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Ezek a kedvenc lakásaink novemberben!

2015. november 12. - Central Home

 A Central Home kínálatában több száz kiváló minőségű ingatlan szerepel, de nekünk is vannak kedvenceink. Íme néhány a legjobb lakásaink közül, a teljesség igénye nélkül.

237750.jpg

A VIII. kerületi Puskin utcában, a Körút, a Kálvin tér és az Astoria közvetlen közelében kínáljuk eladásra ezt a 48 négyzetméteres, remekül alakítható földszinti lakást. Letisztult design, fiatalos berendezés, praktikus megoldások. Irányára 23500000 Ft. 

További részletekért kattintson a képre!

238214.jpg

Ez az elegánsan felújított, fantasztikus luxuslakás az V. kerületben, a József Attila utcában található, méghozzá egy gyönyörű állapotú Bauhaus házban. Három erkély gondoskodik a városi panorámáról, a lakáson belül pedig három nagyméretű hálószoba lett kialakítva, önálló fürdővel és gardróbbal. 100 négyzetméteres nappali, étkező és üvegfalakkal szeparált konyha minden igényét kielégíti leendő tulajdonosának. A lakás irányára 230000000 Ft.

Részletekért és további képekért kattintson a képre!

185249.jpg

Hosszútávra kiadó a VII. kerület Körúton belüli részén, a Dohány utcában ez az amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkező, gyönyörűen felújított lakás. Az ingatlan bútorozott, és teljeskörűen gépesített. Bérleti díja 800€, két havi kaucióval. 

További információkért kattintson a képre!

237105.jpg

Újépítésű magasemeleti lakás a XIII. kerületben, páratlan panorámával. Csendes környezet és jó közlekedés! Irányára 28500000 Ft.

További részletekért kattintson a képre!

185359.jpg

Szintén a Dohány utcában, közel a Rózsák teréhez kiadó egy igényesen felújított, három szobás, két erkéllyel rendelkező lakás. Összkomfortos, két vécével. A szobák külön bejáratúak, stílusosan berendezettek. A konyha gépesített, felszerelt. A ház rendezett, liftes. Bérleti díja 1200€. 

További részletekért és még több képért kattintson a képre!

Hogy tetszenek? Írja meg nekünk kommentben, vagy lépjen kapcsolatba velünk akár a Facebookon vagy a Twitteren is!

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr948072834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása