A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Legszebb ingatlanjaink! II.

Bemutatjuk nektek a legszebb luxus ingatlanjainkat

2016. június 16. - Central Home

Aktuális blogbejegyzésünkben folytatjuk a legszebb ingatlanjaink bemutatását nektek!Ha eddig nem terveztéttek, hogy szert tesztek egy új ingatlanra vagy csak lecserélitek a régit, ezek után biztos, hogy el fogtok gondolkozni rajta. 

 

V. kerület belvárosi részén található ez a nagyszerű 92m2-es, csendes, napfényben bővelkedő teljesen felújított lakás a Fejér György utcában. A fő hálószobához méretes, majdnem 10 m2- fürdőszoba kapcsolódik, mely a külön a gardróbon keresztül közelíthető meg. Kisebb hálószobájához szintén külön fürdőszoba kapcsolódik. Ezen kívül külön mellékhelyiség és mosókonyha teszi teljessé ezt a gyönyörű otthont.

 

235771.jpg

235779.jpg

235780.jpg

 

 

Lenyűgöző panoráma a Gellért-hegyre és Dunára! Páratlan kilátással, napfényes, tágas terekkel és erkéllyel rendelkező 82 nm-es lakás a Belgrád rakparton. Kellemes környezet, hangulatos patinás lakás.

 

264705.jpg  264709.jpg

264699.jpg

 

 

Budapest belvárosának szívében, a Múzeum körúton található ez a csodálatosan felújitott luxusingatlan. 117 m2-es, 3 szobás, klimatizált, egyedi cirkófűtéses felújított lakás! A lakásban 2 külön bejáratú hálószoba található. Néhány extra, a teljesség igénye nélkül: beépített LCD TV, házimozi rendszer, hidromasszázs kád, motoros redőnyök, szauna, kis szériás olasz design bútorok, szabályozható egyedi led világítás, kizárólag energiatakarékos fényforrások, vendég wc, bárpult egyedi led világítással.

 

242808.jpg 

 242834.jpg  

242824.jpg

 

 

Belvárosi luxuslakás, tökéletes lokáció, minőségi kialakítás. Az V. kerületben, a Petőfi Sándor utcában, közel Magyarország egyik leghíresebb utcájához, a Váci utcához, található ez a 117 nm-es luxus szinten felújított, nappali, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, csendes, tágas, napfényes, 4. emeleti lakás.

 

241444.jpg

241438_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Következő csütörtökön folytatjuk! :)

Ha tetszettek a lakások és további információra van szükségük bátran írjanak az info@centralhome.hu-ra.

További lakásokat találhatnak az oldalunkon: www.centralhome.hu  

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr648814014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása