A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Jelenlegi kilátások

2016. november 24. - Central Home

Aki úgy dönt, hogy most szeretne lakást vásárolni, annak szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy a lakások négyzetméter ára még mindig meghaladja az előző éves árfolyamot.

Hiába került sor több projekt megvalósítására, egyre nehezebb a belső kerületekben elfogadható árú lakásokat találni. Igaz ez a külső kerületekre is. Például a XIV. kerület, adottságainak köszönhetően, egyre inkább felértékelődik, az árak emelkednek, de a négyzetméter árak jóval lejjebb helyezkednek el, mint a belső kerületekben. 

A IX. és a XIII. kerület az, ahol folyamatosak a munkálatok és 2018-2020 körül kerülnek átadásra a most épülő lakások. Annak ellenére, hogy új lakásokról és modern technológiával kialakított adottságokkal rendelkeznek, a négyzetméter áruk nem több, mint az V. vagy VI. kerületben található, felújított lakásoké.

Találgatások vannak, hogy az a bizonyos "ingatlanpiaci lufi" mikor is fog kidurranni. Erre biztos adat vagy forrás nem létezik. Voltak olyan elemzők, akik 2016 második felére már 10-15%-os árcsökkenést jósoltak. Ez természetesen nem következett be. 

A lakáspiai árak továbbra is növekvő vagy stagnáló tendenciát mutatnak, attól függ, hogy éppen melyik kerületről beszélünk. Csökkenés azonban nem következett be. A kereslet azonban továbbra is óriási.

A piaci feltételek mellett, a mi feladatunk, hogy az Önök számára a lehető legjobb adottságokkal rendelkező ingatlant találjuk meg.

Kínálatunkból bátran válogathat: http://www.centralhome.hu/

Forduljon hozzánk és szakértő csapatunkhoz! :)

Email: info@centralhome.hu

 unnamed_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr5711995052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása