A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Do it yourself!

2017. január 31. - Central Home

Mindent a DIY-ről!

Manapság már egyre elterjedtebbek az úgynevezett DIY dekorációk. De mit is jelent pontosan ez? Miért lett ennyire felkapott? Hogyan kezdjünk neki? Ezekre a kérdésekre válaszolunk blogbejegyzésünkben. 

Először is mit is jelent ez a rövidítés? Magyar nyelvre fordítva talán a 'csináld magad' kifejezés a legmegfelelőbb. Olyan tevékenységeket takar, amelyek során saját magad készítesz (ragasztasz, barkácsolsz, dekorálsz) használati-, dísz- vagy ajándéktárgyakat. Ezek alapanyagai párszázas tételek, vagy éppen otthoni fel nem használt tárgyak, amiknek már nem vesszük hasznát (textíliák, dobozok, üvegek). 

Ezzel nem csak saját hobbid lesz, hanem még spórolsz is vele, ráadásul ezek egyediségeiről még csak szó sem esett! 

A spórolás hatalmas előny, viszont sokunknál az egyediség is dominál. Ki akarná megvenni a sokadik ajándékcsomagot, ha készíthetünk is valami szuper és személyre szóló ajándékot? Ha saját ízlésünkre formálhatjuk lakásunkat fillérekből? És még környezetbarát is?

Rengeteg Youtube-videó, DIY oldalak jöttek létre az utóbbi években, amik egészen az első lépéstől kezdve bemutatják a tárgyak elkészítését kezdőknek, haladóknak egyaránt. Ezek nagy mértékben megkönnyítik ezen tárgyak elkészítését. Csak egy kis fantázia, némi kézügyesség és türelem kell hozzá! És már is kész a tökéletes dekoráció a lakásban. picmonkey-collage478cd.jpg

88803_970x500_1.jpg

falidekor_blog.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr8312171008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása