A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Jön a tavasz

..hozzuk rendbe lakásunkat!

2017. február 15. - Central Home

Közeleg a tavasz lassan, az időjárás is kezd megenyhülni, itt az idő, hogy rendbe hozzuk házunkat kívül-belül egyaránt és hogy kicsit feldobjuk kertünket! De lássuk csak mik is egészen pontosan a ház körüli teendők ilyenkor és mivel varázsolhatjuk otthonunkat is tavaszivá! :)

1. Virágok

A tavasz egyik leggyönyörűbb jelensége, amikor a télen elszáradt barnává változott környezetünk újra megtelik színekkel. És ki ne szeretné a szép színes kertet, amire, ha ránézünk azonnal mosolygósabb vidámabb kedvünk lesz? Itt az ideje tehát, hogy beszerezzük a különböző virágmagokat,-hagymákat és nekilássunk a kertészkedés nyugtató foglalatosságának. A nárcisz, a gyöngyike, a tulipán és a jácint gyönyörű színpompával terítheti be kertünket! 

colourful-tulipa-szinpompas-tulipanok-5687091271.jpg

2. Kerti bútorok

A tavasz beköszönte remek alkalom arra, hogy a természetben töltsük az időnket, ezért érdemes a tél során elpakolt kerti bútorainkat kihalásznunk a porlepte helyükből és tisztává varázsolnunk, majd újra a kert fénypontjává tennünk. A következőekben szemezgetek a 2017-es kerttrendből, szóval ha nincs még kinti bútorod, vagy csak hódolsz aktuális divatnak úgy tartsd be a következő pontokat! Az idei év során a kertépítők kegyesek voltak hozzánk, hiszen népszerűek lesznek továbbra is a magunk által termesztett növények, a gondozást nem nagyon igénylő pozsgások, díszfüvek és törpe örökzöldek. A bútorokat tekintve már kicsit nagyobb kihívást kapunk, hiszen itt a jelszó az egyedi lesz, minél különlegesebb annál jobb.

3. Garázs és kocsibeálló

Mielőtt ideér a tavasz, ajánlatos lecsekkolni az autóbejárónkat, hogy minden kültéri lap a helyén van és hogy nem billeg. Amennyiben még garázzsal is rendelkezünk, akkor jöhet a nagy tavaszi lomtalanítás és a biztonságkedvéért garázsajtónk működését is nézessük meg. 

Igaz, hogy sok a teendő ilyenkor, de szerintünk mindenki lelkesen várja már ezután a hideg és zord tél után a tavasz beköszöntét. Írjunk listát a feladatokról, rendszerezzük, hagyjunk magunknak megfelelő mennyiségű időt az elvégzésükre és akkor gond nem lehet! Ha elkészültünk csak üljünk ki a csodás kertünkbe, a természetbe és élvezzük a napsütést! :)  

blog3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr4812262832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása