A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Konyhakiállítás 2017

2017. március 07. - Central Home

A múlt hétvégén tartották a Budapest Sportarénában az év egyetlen konyhakiállítását, amely hazánkban megrendezésre kerül. A kilátogatók megismerkedhettek a legújabb trendekkel, ezenkívül a legújabb fejlesztésekkel, konyhai eszközökkel, valamint bútorokkal is. Mindeközben a porondon hazánk legnevesebb sztárséfjei és bloggerei szórakoztatták és kápráztatták el a nézőket. A mai blogbejegyzésünk során erről az igazán fantasztikus és hangulatos eseményről készítettünk nektek egy kis összefoglalót! :)

konyhakiallitas-2017-660x251.jpg

Akkor lássuk melyek is a legújabb trendek és forradalmi újdonságok, amelyek szupermoderné varázsolják otthonunkat.

Az idei év során, minden eddiginél fontosabb szerepet kapott a praktikus pakolás kérdése a tervezők asztalán. A lényeg, hogy minél kisebb helyre, minél több dolgot tudjunk bepakolni, ám azért megmaradjon a letisztultság. És ha már a praktikáknál tartunk idén a legtrendibb bútorokat már úgy készítették el, hogy ne kelljen kilincset fogdosnunk, csak egy érintés és "tádámm szezám tárulj". Igazi különlegességnek számít még a visszahajtható sütőajtó vagy szekrénypolc.

A színek terén már évek óta érződik a letisztult színek térnyerése és ez az idei éveben sincs másképpen. A visszafogott elegancia jegyében a tervezők által leginkább kedvelt szín a monokróm lett. 

konyha_es_etkezo_fekete_feherben_elegans_kozossegi_ter_monokrom_szinvilaggal_03.jpg

monokrom_konyha.jpg

Az alábbi képeket elnézve én nem mondhatnám, hogy a monokróm unalmas lenne! 

Végül de nem utolsó sorban térjünk át a technikai forradalomra, amely az elmúlt egy évben lezajlott. Bemutatkoztak ugyanis minden idők legokosabb konyhai felszerelései, közöttük a az érintőkijelzős sütő, az egymás között kommunikáló főzőlap és elszívó, a kemence, amely ismeri a hőfokot vagy éppen azok a kis konyhai gépek, amelyekhez épp csak az összetevőket kell összegyűjtenek és maguktól megfőznek. Elképesztő, hogy a technika milyen gyors ütemben fejlődik, lassan búcsút mondhatunk a két kezes munkának a konyhában, úgy tűnik! :) Engem valahogy ez nem zavar és titeket? :)

1. Az érintőképernyős sütő:

erintokepernyos_suto.jpg

Forrás: http://divany.hu/galeria/divany/eletmod/2017/03/03/konyhakiallitas_2017/

2. A hőfokot ismerő kemence:

14802333_3e05f595f950f2b69b31780e06d9906d_j.jpg

Forrás: http://divany.hu/galeria/divany/eletmod/2017/03/03/konyhakiallitas_2017/6

3. Ez a kis aranyos pedig egyszerre 10 funkcióval is rendelkezik, többek között aprít, őröl vagy éppen dagaszt

14802337_efea5d682d049aed3ac0e9d4cbf6b553_j.jpg

Forrás:http://divany.hu/galeria/divany/eletmod/2017/03/03/konyhakiallitas_2017/4 

Ha ihletet kaptatok vagy éppen felújítás előtt álltok, esetleg építkeztek, akkor ez a kis szösszenet segíthet nektek, abban, hogy mit szerezzetek be ahhoz, hogy a legtökéletesebb és legkényelmesebb konyhát alakítsátok ki magatoknak! Sok sikert kívánunk hozzá! További szép délutánt kívánunk kedves olvasónk! 

Képforrás: http://galeria.divany.hu/eletmod/2017/03/03/konyhakiallitas_2017/  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr3212319775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása