A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Luxus és elegancia

...avagy hogyan dobjuk fel a fürdőszobánkat!

2017. március 21. - Central Home

Sziasztok!

A mai blogbejegyzésünkben egy kicsit inspirálni szeretnénk titeket, hogy miképpen változtathatjátok át fürdőszobátokat hihetetlenül hangulatosra.

Jelszavaink: a luxus és az elegancia.

A fürdőszobánk nem csak a reggeli és esti készülődések színtere, hanem a relaxálás egyik központi helye az otthonunkban. Egy forró fürdő csodákra képes egy hosszú nap után.. főleg ha ilyen hangulatos megoldással dobjuk fel kádunk környezetét! 

291461.jpg

 Ha luxus akkor, akkor az első dolog ami eszünkbe jut valószínűleg a márvány lesz és semmi sem ékesíti jobban a fürdőszobát mint a márvány burkolat, akár minden mennyiségben! Nézzétek milyen csodásan mutat ebben a fürdőszobában! 

242818.jpg

Nézzünk meg egy két igazi gyöngyszemet! A különleges részletek a falon igazán stílusossá és hangulatossá varázsolják ezeket a fürdőszobákat! Ez az igazi luxus és elegancia

jokaiutca6.jpg

kossuthutca.jpg

A luxus a fényűzésről, az eleganciáról és az egyediségről szól és ki mondta, hogy egy különleges falburkolat nem lehet elegáns? Nézzétek ez a kő minta mennyire hihetetlenül egyedivé varázsolja ezt a fürdőszobát, a csodás bútorzatról nem is beszélve! Egyszerűen nagyszerű! 

turista4.jpg

Remélem tetszettek nektek a fürdőszobák amelyeket bemutattunk nektek és kaptatok egy kis ihletet, ha átalakításra vagy építkezésre készültök. :)

A felhasznált képeket a Central Home aktuális ajánlatai közül válogattuk nektek össze, szóval ha megtetszett valamelyik fürdőszoba nektek keressetek meg minket a www.centralhome.hu weboldalon vagy írjatok nekünk üzenetet az info@centralhome.hu címre!

További kellemes, napsütéses délutánt kívánunk nektek olvasók! :)

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr3812358839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása