A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Húsvéti dekoráció

...avagy hogyan dobjuk fel otthonunkat fillérekből!

2017. március 28. - Central Home

 

Sziasztok!

Nyakunkon a húsvét! Az ünnep előtti időszakban mindenki próbálja a szeretett otthonát ünnepi hangulatba varázsolni, kidíszíteni, csinosítgatni, viszont ha nem csak egy-két dísztárggyal szeretnénk feldobni a lakást, az igen csak megterhelheti pénztárcánkat. De van megoldás! DIY! Csináld magad és biztosan tökéletes és egyedi húsvéti dekorációd lesz! 


large_4_1.jpg

 

A twitter oldalunkon már megosztottunk egy ezzel kapcsolatos cikket, amelyben egy ötletgyűjteményt posztoltunk. Különböző ajtódíszeket fillérekből össze lehet dobni, csak némi kézügyesség és türelem kell hozzá! Érdemes megnézni! 

Egy kis ízelítő a bejegyzésből:

16598318438cce80ad61e35f0d9750ae.jpg

 

Mai blogbejegyzésünkben a belső dekorációra fókuszálunk. Hoztunk nektek tojásdekoráló ötleteket, asztali díszeket, tojástartókat, muffin tartót és még sok egyebet! Ezek elkészítése nem csak kreatív kikapcsolódás, hanem egy tökéletes alkalom arra, hogy a családok, a gyerekek, barátok is összeüljenek és közösen kreáljanak valami szuper dolgot, miközben jól szórakoznak. Lássuk is őket!

 

 

Reméljük elnyerte valamelyik ötlet az ízléseteket és ezzel hozzájárulhattunk a húsvéti készülődésetekhez! További kellemes napsütéses hetet kívánunk minden kedves olvasónknak! 

legyel_te_is_ertekesito_a_central_home_nal_66795292619458_1_2.jpg

 

Képek forrása: https://hu.pinterest.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr9012379641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása