A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Színkavalkád

...avagy a legszínesebb lakások a világ minden tájáról

2017. április 26. - Central Home

Sziasztok! Végre visszatért a kellemes, meleg és napsütéses tavasz a dermesztő hideg után! Mi nagyon örülünk ennek, gondolom ti is így vagytok ezzel, éppen ezért ma megint egy szép színes fotóválogatást csináltunk nektek, amelyben néhány igazán különleges dizájnnal ellátott házat mutatunk be nektek! 

Szürke és fakó, monokróm és egyszerű? Ki mondta hogy nem lehet színpompás a lakás külseje is? Íme néhány igazán varázslatos ház, amelyek olyan színkavalkád jellemző, hogy azonnal jobb kedvre derít mindenkit! Nézzétek, íme néhány csodálatos gyöngyszem a világ minden tájáról! :)

szines_h1.jpg

szines_h2.jpg

szines_h3.jpg

szines_h4.jpg

szines_h6.jpg

szines_h7.jpg

szines_h8.jpg

Reméljük tetszett nektek mai színes válogatásunk! Nekünk már is jobb lett a kedvünk tőle válogatás közben, kitartás, már nem sokára a munkaidőnek is vége! Szép délutánt és további szuper napot kívánunk nektek kedves olvasók! 

Képek forrása: www.pinterest.com

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr4712456239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása