A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

DIY fényképkeretek

2017. május 01. - Central Home

Sziasztok! Az egyik kedvenc témánk még mindig a DIY és úgy láttunk, hogy régen posztoltunk friss blogbejegyzést ebben a tárgykörben. Épen ezért ma egy Do It Yourself blogbejegyzést készítettünk nektek. Azt fogjuk nektek bemutatni, hogy miképpen készíthettek saját kezűleg csodás fényképkereteket, amelyeknek megalkotása nem csak egyszerű, hanem olcsó és egyedi is. Tehát izzítsa mindenki a technika dobozát 1..2..3 és DIY-re fel! :) 

Valószínűleg ha feltennénk a kérdést, hogy melyik a legnépszerűbb dekorációs tárgy a lakásban, akkor szinte biztosra vehető, hogy a legnagyobb arányban adott válasz a fénykép lenne, amely igazán jól mutat a szekrények polcain, az asztalon, a falon és szinte bármely helyen a lakásban. Az egyediség az egyik legjobb dolog, így most bemutatjuk, hogyan készíthettek magatoknak ti is csodás fotókeretet. Jó szórakozást! :)

diyp1.jpg

diyp2.jpg

diyp3.jpg

diyp4.jpg

diyp5.jpg

diyp6.jpg

diyp7.jpg

diyp8.jpg

Reméljük mai blogbejegyzésünk elnyerte a tetszéseteket! További szép délutánt és kellemes napot kívánunk nektek kedves olvasók! :) 

Fényképek forrás: www.pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr1512462463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása