A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Házak a fa tetején

2017. május 04. - Central Home

Sziasztok! A mai napon ismét egy csodaszép képválogatással készültünk nektek, amelyben szuperextrém és gyönyörű faházakat fogunk nektek bemutatni! 

Ha azt a szót halljuk, hogy faház, bizonyosan úgy gondolom, hogy mindenkinek a gyermekkori kis kuckója fog eszébe jutni, ahova el lehet bújni minden elől. DE! Ma megmutatjuk nektek, hogy a faházak nem csak a gyerkőcöknek valók, hiszen igazi kis hétvégi házak lehetnek és kellemes hely lehet az egész családnak egy kis kikapcsolásra. Nézzétek csak ezeket a csodás építészeti műremekeket! :) 

fahaz6.jpg

fahaz5.jpg

fahaz4.jpg

fahaz3.jpg

fahaz1.jpg

fahaz_2.jpg

Mit szóltok ezekhez a csodás házakhoz?! Mi úgy gondoljuk, hogy tökéletes hely lehet egy kis pihenőre, szívesen elfogadnánk így a melegebb hónapokban! Reméljük nektek is tetszett a kis válogatásunk! További kellemes csütörtök délutánt kívánunk nektek kedves olvasóink! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr9712479689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása