A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Új kedvencünk: a mustár sárga

2017. május 10. - Central Home

Sziasztok!

Mai blogbejegyzésünkben egy igazán gyönyörű lakást fogunk nektek bemutatni, amelynek legérdekesebb pontja a különböző minták és formák kombinálása, valamint egy különleges szín a mustársárga

A lakás alapvető kialakítása is nagyon szép, hiszen igazán modern és letisztult, színeiben főként a fehér és a fekete dominál. Ami maga az ingatlan különlegességét adja, az nem más, mint a nagyon jól megválasztott dekorációhasználat. Nézzétek csak a narancssárga és keki árnyalataiban pompázó hosszú függöny milyen jól illeszkedik a szoba hangulatához.

21726.jpg

Ezt fokozza tovább a mustársárga fotel, illetve a sárga színeiben megjelenő festmény. A mustársárga nagyon jó kontrasztban marad a szoba hangulatával és egyáltalán nem csap át ízléstelenbe.

21726c.jpg

A kulcsszó a megfelelő arány, hiszen pont jó az eloszlása a pasztell illetve az élénk színű elemeknek. Mi imádjuk ezt a sárga árnyalatot, kicsit a retro stílus jut eszünkbe róla. :)

Reméljük tetszett nektek a mai bejegyzésünk is! Amennyiben felkeltette ez a csodálatos lakás az érdeklődéseteket írjatok nekünk az info@centralhome.hu e-mail címre bővebb információért! 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr5612495715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása