A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Próbáld újra...

2014. november 21. - Central Home

Aki egy kicsit is jártas a témában, esetleg érdeklődést mutat az ingatlanpiac iránt, valószínűleg szembe találkozott már a 444.hu hírportál égisze alatt futó „Geccodejoakecod” bloggal is.
A főként humoros ingatlanhirdetésekre specializálódott oldalon olykor már-már hihetetlen dolgokba fut bele a kedves olvasó. Jelen írásomhoz a kezdő lökést is az oldalukon való nézelődés után kaptam, ezúton is köszönet nekik a sok röhögésért, illetve a néha már agyvérzés közeli állapotért! Jár a virtuális pacsi a szerkesztőknek!

Kissé szomorú az a tény, hogy ha valaki megválna szeretett otthonától, de egyszerűen nem képes egy normális hirdetést összedobni, esetleg a megadott mezőket értelemszerűen!!! kitölteni. Pedig ez lenne minden további alapja. Ugyan miért foglalkozna a potenciális vásárlónk egy olyan hirdetéssel, amely nem pontos, és gyakran a hirdetés szövege is úgy van megfogalmazva, mintha a szél fújta volna össze a szavakat.

A legtöbb szakportál már foglalkozott a témával, de úgy tűnik nem lehet elégszer a hirdetők szájába rágni az alapvető dolgokat! Megtesszük mi is! :-)

Íme, némi segítség az eltévelyedetteknek:

1. Hiteles, pontos adatokkal töltsük meg az adott mezőket!

2. Igyekezzünk az összes mezőt kitölteni, hiszen minél több információt bocsájtunk az érdeklődők rendelkezésére, annál könnyebb számukra megtalálni az ideális ingatlant, és lehet éppen a miénket választják!

3. Jó minőségű, jó fényviszonyoknál készült képek kellenek az ingatlanról!

4. Igyekezzünk a fotókat a lakás leglényegesebb pontjairól készíteni, senkit sem érdekel a csempe a fürdőszoba bal felső sarkában!

v1.jpg

5. Ha fotózásra adjuk a fejünket, szánjunk némi időt az előkészületekre is! Elég lehangoló tud lenni egy hálószobai kép a háttérben használt zoknikkal, és alsónadrágokkal, vagy egy konyha amelyben a mosogatóban a Mount Everestnél is nagyobb hegyekben áll a mosatlan!

6. Még jobb képek!!!

7. Ha már a képeknél tartunk... Sokan szeretik feltölteni a lakásuk alaprajzát is. Ez alapjában véve nagyszerű ötlet! Viszont igyekezzünk olyan információt nyújtani ezáltal, amit a Földön élő humanoidok is tudnak dekódolni!!! Alább látható egy élményszámba menő alaprajz!!! (Létező hirdetésből van, érdemes megfigyelni a mellette lévő információs boxot is!)

58224806_huge.jpg

8. A hirdetés megírásakor ügyeljünk a helyesírásra! Lehetünk humorosak, és jópofák is, persze az ésszerűség keretein belül (ez sokat dobhat a hirdetésünk látogatottságán is).

Ha ezeket a lépéseket próbáljuk betartani (szerintem nem sok, és teljesen logikus dolgokról van szó), hatalmas probléma már nem adódhat, viszont úgy vélem - egy kicsit ezzel hazabeszélek - a legjobb, ha profikra bízzuk a dolgot! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr256918579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása