A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Nyári pangás

2015. augusztus 13. - Central Home

Az utóbbi napokban hihetetlen hőség rázta meg a belvárost. Fülledtebb, melegebb lett a levegő annyira, hogy már szinte elviselhetetlen. Az embereken is meglátszik, mindenki fáradtabb, semmihez sincs kedvük, semmivel sem akarnak foglalkozni.

forrosag.jpg

Ez hatással van az ingatlanpiacra is. Amennyiben követik a híreket és figyelik hogyan alakul a lakáspiac, bizonyára észrevették, hogy a szárnyakat kapott (már évek óta nem volt ennyi adás-vétel).

Kb. egy hete van ez a kánikula amiben most szenved az emberek nagy része, és máris meglátszódott a hatása. Jóval kevesebb érdeklődő érkezett ezen a héten, mint az előzőn (mind bérlő, mind vásárló).

Azt javasoljuk, hogy ezen a héten ne is foglalkozzanak ilyenekkel, kivéve ha nagyon szorítja önöket az idő, mert feleslegesen nagyon sok energiát elvesz. Menjenek el strandolni, vízpartra, esetleg nézzenek le a Sziget Fesztiválra..stb., mert jövő héten már 30 fok alá esik a hőmérséklet és sokkal higgadtabban, nyugodtabban tudnak majd ingatlanok után nézelődni.

sziget.jpg

strand.jpg

Ettől a hőségtől függetlenül még mindig magas az érdeklődés a lakások iránt, de azért lehet érzékelni, hogy ilyen hetekben alábbhagy a lelkesedés.

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr317702968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása