A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Májusi lakásmustra

2016. május 12. - Central Home

Megérkezett a májusi lakásmustra, ismét a legjobb minőségű ingatlanok válogatása, több árkategóriában! Minden lényeges információ megtalálható a lakásokról ebben a kis válogatásban, azonban minden kérdésre választ adunk a megadott elérhetőségen. ;)

 


Eladó lakás a Lukács utcában a II. kerületben

A II. kerületben, a Lukács utcában, 22 nm-es lakás eladó. 6nm-es fekvőgaléria található benne,
fiatalosan és igényesen felújított, földszinti garzon lakás, bútorozva eladó. A lakás azonnal
költözhető! Busz és villamos megállója a közelben található.

Ár: 13.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Baross utcában a VIII. kerületben

VIII. kerület Palotanegyedben, a Baross utcában eladó egy 39 nm-es, 2.emeleti, udvari, amerikai konyhás nappali + 2 hálós, nagyon praktikus kialakítású, fiatalosan és igényesen felújított lakás. Az ár tartalmazza a vadonatúj gépesített konyhabútort. A környéken egyetemek találhatók, a közlekedés kiváló: busz, villamos, metró, Hév megállója a közelben. A lakás azonnal költözhető!

Ár: 22.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Ferenc körúton a IX. kerületben

A IX. kerületben, a Ferenc körúton, 92 nm-es, utcai nézetű, 2 + félszobás, nagy konyhával rendelkező, felújított lakás eladó. A közelben egyetemek találhatók. A közlekedés (busz, villamos, metró, Hév) és az infrastruktúra kiváló.

Ár: 45.000.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Visegrádi utcában a XIII. kerületben

Eladó egy 2014-ben teljeskörűen felújított, 31 nm-es, 1. emeleti lakás a Visegrádi utcában. A lakás világos, vidám hangulatú, minimál stílusú bútorzattal.

Minden közmű szolgáltatás, víz, gáz, villany rendszer teljes körűen felújított. A lakás új használati berendezéseket tartalmaz: hűtő, mosógép, tűzhely, LED TV 42\", kanapé, ágy, konyhai berendezések, szekrény, konyhabútor. A világítási rendszere LED. A tv saját műholdas rendszerrel üzemel, nem kell külön fizetni érte.

Közelben az Árpád híd metróállomás, 1-es villamos, buszmegálló, volánbusz, Spar, konditerem, parkolási lehetőség, Nyugati pályaudvar-West End City center 10 perc. A vételáron felül + 1 Millió Ft-ért kötelezően megvásárolandó a bútorzat, gépesítés, műszaki cikkek (LED Tv, satelit).

Ár: 15.200.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Szövetség utcában a VII. kerületben

Eladó a Szövetség utcában, kívül-belül szép házban, egy 74 nm-es, utcai nézetű, nappali + 2 hálós, magasföldszinti, cirkó fűtésű lakás. A lakás jó/közepes fényviszonyokkal rendelkezik. Trolibusz megálló a közelben.

Ár: 27.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Rákóczi úton a VII. kerületben

Eladó a VII.kerületben, belső Erzsébetvárosban egy 83 nm-es, 2 szoba +étkezős, szépen felújított, 2.emeleti, utcai nézetű (Nyár utcára néző ablakokkal) nagypolgári lakás egy szépen felújított, folyamatosan karbantartott, liftes, kamerával megfigyelt, jó lakóközösségű házban.

A lakás felújítása során új műanyag nyílászárók lettek beépítve és sarok kádas fürdőszoba lett kialakítva. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik lapradiátorokkal, a kémény kibélelve. Közös költség 15.000 Ft, vízzel együtt.A lakás belmagassága:390 cm. A beépítetlen bútorok külön megbeszélés tárgyát képezik!

Ár: 35.790.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Kápolna téren a X. kerületben

A X. kerületben a Kápolna téren eladó egy 46 nm-es hangulatos, időszakosan napfényes, 2. emeleti lakás, két külön nyíló szobával és külön konyhával. Busz és villamos megálló a közelben található.

Ár: 17.200.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Rákóczi úton a VII. kerületben

Rákóczi úton kínáljuk megvételre ezt a magas emeleti, fényárban úszó, DK-i fekvésű, 3 szobás, felújított 92 nm-es saroklakást.

Kisebbik hálószobája, illetve a a nappali több ablaka csendes mellékutcára néz. Fűtése cirkó, ablakai műanyagra lettek cserélve, így fenntartási költsége rendkívül kedvező.

Kiváló közlekedésnél: busz, trolibusz, metró megálló a közelben található.

Ár: 33.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Liszt Ferenc téren a VI. kerületben

A méltén közkedvelt Liszt Ferenc téren kínáljuk megvételre ezt a teljes körű felújításon átesett, 57 nm-es lakást. Hasonló méretű lakásoknál nem jellemző minőségű anyagok felhasználásával és kivitelezésével találkozhatunk ennél a nem mindennapi otthonnál.

Az ideális térkihasználást figyelembe véve a nappaliban egy rendkîvül igényes galéria kapott helyet, mely akár dolgozószobaként akár hálóként megállja a helyét. Alatta méretes gardrób.

Az ingatlan cirkó fűtéses, klimatizált és riasztóval felszerelt. Az épület állapota kifogástalan, kamerarendszerrel ellátott.

Ár: 49.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás az Alsó erdősor utcában a VII. kerületben

Szépen felújított, 50 nm-es lakás eladó a VII. kerületben az Alsó erdősor utcában. Jó közlekedés
jellemzi: busz és trolibusz megállója a közelben található. Befektetésre vagy akár üzleti tevékenységre egyaránt kiváló!

Ár: 18.890.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladú lakás az István utcában a VII. kerületben

Eladó az István utcában, közvetlen a trolimegállónál és pár percre a 4-6 villamostól, kitűnő közlekedési feltételek mellett, egy I. emeleti, csendes, napos, cirkó fűtéses, udvari nézetű, világos, 51 nm alapterületű, nappali + 2 hálós kislakás.

A lakás fiatalos felújításon esett át, nemrég lett kész, aminek következtében nemcsak gépészetileg, de esztétikailag is teljes körően fel lett újtítva, beleértve ebbe a nyílászárók teljes körű cseréjét is.

A lakás ára magában foglalja a gépesített konyhabútort (elszívó, hűtő, sütő). A lakás kiválóan alkalmas lehet első lakásnak, de akár befektetésnek is, mivel az állatorvosi egyetem mellett található, tehát elhelyezkedéséből adódóan könnyen kiadható. Az épület, melyben található, kiváló állapotú.

Ár: 29.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Petőfi Sándor utcában az V. kerületben

Eladó az V. kerület belső részén a Váci utca közvetlen szomszédságában egy 52 négyzetméteres ingatlan. Remek adottságokkal rendelkezik, hiszen az elhelyezkedése kiváló mind beköltözésre, mind befektetésre. Egy gyönyörű, frissen felújított polgári ház 2. emeletén helyezkedik el, napfényes lakás.

A földszinten elhelyezkedő üzletsor miatt a valóságban ez a 3. emelet. Ezáltal udvari nézetének ellenére nagyon világos. Könnyedén átalakítható amerikai konyhás nappali plusz egy hálóssá. Fűtés- korszerűsítésen esett át az ingatlan, így azzal már nincs is teendő.

Jó közlekedés jellemzi: busz, villamos, metró megállója a közelben található.

Ár: 35.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Nefelejcs utcában a VII. kerületben

Modern, teljes körűen felújított garzonlakás eladó ajándék konyhabútorral! A lakás azonnal birtokbavehető. A lakás a körúthoz közel található, a VII. kerületben a Nefelejcs utca elején,lakóközösségű házban, alacsony rezsivel.

Teljes körűen felújított, a felújítás óta még nem lakott lakás. Földszinti, alatta pince van. A közelben található két Metro, busz és troli megálló, általános iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, gimnázium, főiskola, egyetem, fitness terem, sok játszótér, Városliget.

Új biztonsági bejárati ajtó lett beszerelve, fokozottan hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek be, új laminált parketta, új burkolatok, új víz,-villany,-gáz,-csatornarendszer, új fürdőkád, wc, ajtók, festés, riasztó előkészítés,biztonsági rács a bejárati ajtó előtt. A legmodernebb, energiatakarékos, digitálisan programozható hőtárolós radiátorral kialakított fűtésrendszerrel van felszerelve, LED világítás működik.

Ár: 12.990.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Somogyi Béla utcában a VIII. kerületben

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr748707420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása