A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

5+1 lakberendezési stílus

2017. március 30. - Central Home

Sziasztok!

 

Mai blogbejegyzésünkben szeretnénk nektek mutatni néhány lakberendezési stílust, amikről bizonyára hallottatok már, viszont lehet nem találkoztatok még ehhez hasonló lakásokkal.

Napjainkban rengeteg stílus hódit, mint az eklektikus, a skandináv, az urbán vagy akár a retro. Nehéz ezeket észben tartani, és nem mellesleg megkülönböztetni őket, épp ezért összegyűjtöttünk nektek néhány gyönyörű és részletgazdag lakást a nagyvilágból! 

 

Skandináv stílusú lakás

A gyönyörű skandináv lakások titka a természetes alapanyagok, növényi és állati motívumok és geometrikus formák használata, a természetes színek, fények előtérbe helyezése. Jellemző falszíne többnyire a fehér.

en1-2.jpg

en13.jpg

Urbán stílusú loft lakás

Az urbán stílus igazi nagyvárosi, menő stílus. Jellemzője a design elemek, nem hagyományos anyagok használata, innovatív és multifunkcionális helyiségek kialakítása.

urban_loft2.jpg

urban_loft_3.jpg

Eklektikus stílus

A stílus legfontosabb jellemzője, hogy egymástól távol álló korstílusokat keverünk össze. Kedvelt anyaga az üveg, a rideg fém, de akár a műanyagok és a faelemek is összeegyeztethetőek.

Ha jó stílusérzékkel vagyunk megáldva, akkor a végeredmény kifejezetten egyedi és meghökkentő lesz. 

eklektikus.jpg

eklektikus3.jpg

eklektikus5.jpg

Retró stílus

A retró stílusú bútorok formájukat tekintve egyszerű megjelenésűek. Jellemző a csíkos mintázat, a körök és hullámok megjelenése a falakon, szőnyegeken.

retro.jpg

retro2.jpg

Minimál stílus

A stílusra jellemző az egyszerűség, a bútorok szellős elhelyezése. Kedvelt anyagai közé tartozik a fa,  a simított beton, a színezett üveg, illetve jellemző a különböző fémek felhasználása. Jellemző a pasztell színek használta.

minimal.jpg

minimal2.jpg

+ Gyerekszoba másképp - Retro és skandínáv stílusmix 

mix4.jpg

mix2.jpg

mix3.jpg

 

 

Reméljük elnyerte valamelyik stílus az ízléseteket!

További kellemes napsütéses napot kívánunk minden kedves olvasónknak! 

legyel_te_is_ertekesito_a_central_home_nal_66795292619458_1_2.jpg

 

 

Látogasson el twitter oldalunkra is, ahol további érdekességeket olvashattok! 

>>> Twitter <<<

 

Felhasznált képek forrása: http://www.homeinfo.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr2812387615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása