A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Hirdessen okosan, és hatékonyan!

2015. március 13. - Central Home

Most, hogy az ingatlan piac újra pozitív irányba halad, egyre több és több lakás kerül meghirdetésre. A különböző internetes oldalakon való reklámozás a legnépszerűbb manapság, hiszen szinte minden hamarabb elkel az interneten mintha szórólapokkal hirdetnék. A promóciók között azonban nagy különbségek figyelhetők meg. Általában az ingatlancégek szakemberei már elég képzettek ahhoz, hogy tudják hogyan kell egy lakást tökéletesen meghirdetni, de sok magánhirdetés kritikán alulira sikerül, mert formailag, és tartalmilag is rengeteg hibát tartalmaznak. A hirdetés minősége nagyban befolyásolhatja a vásárlói kedvet, ezáltal még a legjobb ingatlanok eladása is nehézségekbe ütközhet.
A leggyakoribb hibák helyesírási hibák valamint a csatolt képek "minősége".

Íme néhány iskolapéldája ezeknek:

nevtelen.pngpocsek2.jpgpocsek3.png

Azt javasoljuk a vállalkozó szellemű eladóknak, hogy bízzák inkább a profikra a hirdetések elkészítését. Így szinte borítékolható a siker és a gyors eladás. A belvárosi ingatlanok specialistái rendelkezésükre állnak kimagasló szakértelmükkel!:)

www.centralhome.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr797265197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása