A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Megérkezett a tavasz!

Pár tipp, hogy hozzád is beköltözhessen!

2015. március 19. - Central Home

Engedd be a tavaszt a lakásodba! Jó lenne színesebbé tenni a közvetlen környezetedet? Mindezt olcsón meg lehet oldani! Itt van néhány tipp:

Kezdjük a kisebb használati tárgyakkal (pl.: vázák, függönyök, terítők, díszpárnák). Cseréld ki a régi, unalmas kacatokat és helyettesítsd őket élénkebb, színesebb, fiatalosabb megfelelőjükkel. Ha esetleg megvannak otthon a megfelelő eszközök akár te magad is alakíthatsz rajtuk (rávarrhatsz, ráhímezhetsz, ráfesthetsz virágokat is).

most-beautiful-spring-home-decor-diys_1.jpgbright_colors.jpg

 

Hogy a lakást még természetközelibbé tegyük ajánlott, hogy minél több virágot helyezzünk el benne (lehetőleg élőt, bár esztétikailag a művirág is megfelel). A virágboltokban lehet előre elkészített beültetéseket kapni, bár mi azt javasoljuk, hogy olyat vegyél amit gondozni is kell mielőtt teljesen kivirágzik, így az élmény teljesebb lesz. :)

flower.jpg

 

flower2.jpg

 

Azzal, hogy ezeket a lépéseket megteszed nem csupán szebbé és fiatalosabbá változtatod a lakásodat hanem az értékét is növelheted, ami hasznodra válhat, ha a közeljövőben megválnál tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr257283367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása