A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Luxus életmód - luxuslakás viszonya

Milyen színvonalváltozáson esett át a belvárosi ingatlanok minősége?

2015. április 10. - Central Home

Ahogy az emberek keresete változik úgy szép lassan az életmódjuk is. Egy új társadalmi csoport részeseként új elvárásoknak kell megfelelni, új ruhák, új ékszerek, új autó...stb.

polski.jpg

pagani.jpg

Maga a luxus életmód nem jelenti azt, hogy egy hihetetlenül magas színvonalú lakással, vagy esetleg házzal is rendelkezik az illető! Miért? Mert bár a keresete nő valakinek az új elvárások miatt a kiadása is. Jobb, elegánsabb helyekre jár szórakozni, enni, többet utazik...stb. Egy lakást miből vesz valaki? Eladja a saját ingatlanját és valamilyen megtakarítást hozzátesz. A lakosság kevesebb,mint 2%-a él luxus környezetben, a többieknek vagy nincs elég megtakarítása, vagy nem elég nagy a keresete, hogy akkora vagyonra tegyen szert, amiből egy ilyen lakást, vagy házat meg tudjon fizetni, vagy csak nem érzi szükségesnek, hogy luxusingatlanban éljen.

Manapság már annyi mindent lehet követni, nézni az interneten, ami ötleteket ad az embereknek. Valaki lát valamit, és egyből azt szeretné ha neki is lenne olyan. Ez a lakások berendezésére is igaz, épp ezért elmondható, hogy a lakások minősége folyamatosan javul. Amikor valaki új helyre költözik,vagy csak a régit újítja fel újabb, és jobb használati-, vagy dísztárgyakkal tölti fel. Az egész gondolkodásmód megváltozott, már a legtöbben azt keresik hogyan lehet átalakítani a lakás szerkezetét, hogy jobb legyen (pl.: ha van egy nagy konyha abból szobát csinálni, és a nappaliba amerikai konyhát rakni, így 2 helyett 3 szobás lakás lesz).

Összegezve a luxus életmódhoz nem kell luxus lakhely, vagy ha valakinek luxus lakhelye van nem feltétlenül jeleni azt, hogy luxus életmódot él.

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr937355648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása