A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Apróságok, amikre megéri odafigyelni!

Szagok

2015. július 16. - Central Home

Az egyik legkellemetlenebb ilyen probléma a szag. Ez amikor hirdetjük a lakást akkor nem gond, de ha egy érdeklődőnek mutatjuk az ingatlant akkor ez bizony válóok lehet.

buz-szag-orr960x640.jpg

Mit lehet tenni?
Nos attól függ, hogy hol van szag. Ha a saját lakásodban akkor keresd meg a forrását és tüntesd el, amennyiben ez nem egy opció (mert az esetleg egy állatból ered), akkor a gyakori szellőztetés ajánlott, valamint a légfrissítő használata. Gyakran az is probléma tud lenni, hogy a tulajdonos maga sem észleli a bűzt, ezért érdemes egy barátot áthívni és megkérdezni mielőtt megmutatjuk a lakást.
Ha azonban a szag forrása a házban valahol máshol van, egy szomszéd lakásából ered a szag, akkor korlátozottabbak a lehetőségeink. Nálunk is néha olyan ázott kutyaszag van a lépcsőházban, hogy el lehet ájulni mire felér az ember a másodikra... De hát az embereknek joga van büdösben élni, így azt tudom javasolni, hogy mielőtt mutatja a lakást szóljon a kedves illetőnek, hogy szellőztessen egyet.

Ez az apróság teheti meg a különbséget a között, hogy el tudjuk-e adni a lakást, vagy sem, úgyhogy érdemes erre odafigyelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr947632040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása