A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Márciusi lakásmustra

2016. március 10. - Central Home

Itt a márciusi lakásmustra! Ebben a hónapban is összegyűjtöttük Önöknek  a legjobb ajánlatainkat, hogy megkönnyítsük a válogatást. Itt minden lényeges információt megtudhat az adott lakásról, a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban pedig bátran forduljon hozzánk! ;)

 

Eladó lakás a Visegrádi utcában a XIII. kerületben

Eladó ez a 2014-ben teljes körűen felújított, 31 nm-es, 1. emeleti lakás, vidám hangulatú, minimál stílusú bútorzattal. Minden közmű szolgáltatás: víz, gáz, villanyrendszer teljeskörűen felújított.

A lakásban teljesen újak az alábbi berendezési tárgyak: hűtő, mosogép, tűzhely, led TV 42", kanapé, ágy, konyhai berendezések és konyhabútor, szekrény. Led világítási rendszerrel felszerelve. A TV saját műholdas rendszerrel üzemel, nem kell külön fizetni érte. 

Jó közlekedés jellemzi: közelben az Árpád-híd, 1-es villamos, buszmegálló, volánbusz. Nyugati pályaudvar - West End City center 10 percre van! Spar, konditerem és parkolási lehetőség a közelben.

Ár: 15.200.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás az Ady Endre utcában a II. kerületben

A Rózsadombon eladó ez a századfordulós, nagy kertes, Vidor Emil tervezte szecessziós villaházban található, csendes, világos lakás!

A 41 nm-es, 3,8 m belmagasságú lakás jelenlegi beosztása: 2 egybenyitott szoba (visszaalakítható 2 külön szobássá), előszoba nagy beépített szekrényekkel, kádas fürdőszoba, kamra. Az amerikai konyha és a fürdőszoba 5 éve lettek felújítva. A nappali egy része felett 1,5 m magas galéria van. A fűtést és meleg vizet kombi cirkó szolgáltatja.

A lakás rendkívül csendes, zöld kertre néz, távol az utca zajától. Magasföldszinti, alatta van másik lakás. Jó a közlekedés, buszmegállók 5 perc távolságban, a Margit körút gyalog 10 percre. Parkolás az utcán, a fizető övezet miatt könnyű helyet találni. A ház környékén több követségi épület van, biztonságos környék. A lakáshoz pincerekesz is tartozik.

Ár: 25.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó penthouse lakás a Szent János Utcában a III. kerületben

Eladó egy közvetlen Duna parti, azonnal költözhető, penthouse jellegű lakás! A lakás alapterülete 140 nm, amerikai konyhás nappali, egy háló, galériás, 58 nm-es terasz (Budai hegyekre néző) és 12 nm-es télikert, illetve teremgarázs beállóhely is tartozik a lakáshoz. A ház 2002-ben épült, két szintes társasház. A lakást jó fényviszonyok jellemzik, időszakosan napfényes. A lakás újszerű állapotban van, Budai hegyekre néző panorámás kilátással!

Ár: 87.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Kápolna téren a X. kerületben

Eladó egy 46 nm-es 2. emeleti jó állapotú, új építésű, időszakosan napfényes lakás a Kápolna téren egy 4 emeletes épületben. Hangulatos lakás két különnyíló szobával és külön konyhával, zöld udvarra néző ablakokkal. Jó közlekedés jellemzi: busz és villamosmegálló a közelben! Fűtés és melegvíz házközponti, egyedi méréssel.

Ár: 18.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu



Eladó lakás a Somogyi úton a XI. kerületben

Eladó ez az 56 nm-es, 2 szobás, 1. emeleti lakás a Somogyi úton, utcára néző ablakokkal. Napfényes, teljes körűen felújított lakás, egy 3 emeletes épületben, kiváló közlekedéssel. Melegvíz és fűtés házközponti. Busz és metrómegálló a közelben.

Ár: 26.700.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Balaton utcában az V. kerületben

Frissen és exkluzívan felújított lakás Lipótvárosban! Megvételre kínáljuk ezt a minőségi anyagok felhasználásával felújított 81 m2-es ingatlant, mely egy kellemes méretű amerikai konyhás nappaliból, 2 háló, illetve fürdőszobából, illetve egy szaunából és erkélyből áll össze. Az ingatlanban található extrák a klíma, házimozi rendszer, kivetítő, kandalló, mosogatógép, szauna. Az ár tartalmazz a teljes berendezést és gépesítést.

Ár: 69.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Rákóczi úton a VIII. kerületben

Dupla komfortos lakás eladó a Blaha Lujza térnél. A lakás elhelyezkedése kítűnő, a Rákóczi úton, 5 perc sétára található a Blaha Lujza tértől. Mind befektetésre, mind a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek kifejezetten ajánljott.

Az 57 nm-es lakás teljeskörűen felújított, az összes vezeték cseréje megtörtént (víz, villany) valamint a lakás jelenlegi formája is akkor került kialakításra: a körfolyósóról belépve egy előszobába jutunk, ahonnan 2 külön bejáratú stúdió lakás érhető el. A kisebb lakás egy szobából áll, konyhasarokkal, gardróbbal, valamint saját fürdőszobával rendelkezik. A nagyobb lakás tágas szobával rendelkezik, a konyha- nappali részén egy galéria is található és természetesen ehhez a lakáshoz is tartozik egy fürdőszoba. Maga a ház jó állapotú, liftes, 4 szintes, a lakás a második emeleten található.

Az ár a TELJES BERENDEZÉSSEL (konyha, konyhai gépek és konyhai eszközök, bútorok, berendezési tárgyak, TV, hűtő, mikró, mosógép, stb) együtt értendő.

Ár: 24.700.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Vitkovics Mihály utcában az V. kerületben

A belváros szívében eladó egy 30 nm-es,utcai, felújított ingatlan. A lakás elhelyezkedése tökéletes, hiszen a belváros legfrekventáltabb helyén található, de mégis csendes, mivel mellékutcára néznek az ablakok. A közlekedés kiváló: busz, villamos, metró, trolibusz a közelben áll meg. A ház belső, illetve külső homlokzata kiváló állapotnak örvend. A fényviszonyok is tökéletesek, mivel utcai nézetű.

Ár: 31.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu



Eladó lakás a Paulay Ede utában a VI. kerületben

Paulay Ede utcában kínáljuk eladásra az egyik leghíresebb magyar belsőépítész által tervezett Loft lakást. A legszembetűnőbb különlegessége a lakás közepén kialakított "üveg szoba", melyet a lichthof falainak üveggel való helyettesítésével varázsoltak elő. Ennek köszönhetően napközben beragyogja az egész lakást a napfény. Amennyiben érdekli a többi érdekes megoldás, keressen minket bátran!

Ár: 89.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Baross utcában a VIII. kerületben

A Palotanegyed, Baross utcában eladó egy 39 nm-es, 2. emeleti, udvari, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, nagyon praktikus kialakítású, fiatalosan és igényesen felújított lakás, amely tartalmazza a vadonatúj gépesített konyhabútort. A környéken egyetemek vannak, a közlekedés kiváló. A lakás azonnal költözhető.

Ár: 22.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Kresz Géza utcában a XIII. kerületben

Eladó ez a 63 nm-es, felújított, nappali + két hálószobás, cirkó fűtéses lakás a Kresz Géza utcában, udvari kilátással. Jó közlekedés jellemzi: busz, trolibusz, villamos, metróállomás a közelben van. A lakást jó fényviszonyok jellemzik, az első emeleten található egy 4 emeletes házban.

Ár: 28.200.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Petőfi Sándor utcában az V. kerületben

Belvárosi luxuslakás, melyet tökéletes lokáció és minőségi kialakítás jellemez. Az V. kerületben, a Petőfi Sándor utcában, közel Magyarország egyik leghíresebb utcájához, a Váci utcához, eladó egy luxus szinten felújított, nappali, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, csendes, tágas, napfényes, 4. emeleti lakás. Lakberendezői tervek alapján, igényes, fiatalos berendezés, kivitelezés lett kialakítva.

Ár: 119.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Hársfa utcában a VII. kerületben

VII. Hársfa utcában, Király utcánál, rendezett, felújított házban, 29 nm-es, 1 szobás, 7 éve felújított, galériás stúdiólakás eladó. Villamos és trolibusz megállója a közelben. A lakás a földszinten található egy 2 emeletes házban. Jó fényviszonyok jellemzik!

Ár: 14.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Mester utcában a IX. kerületben

Budapest IX. kerületének csendes részén eladó ez a 67 nm-es, 1. emeleti lakás. Belső elosztása: konyha, két szoba, fürdő, kamra, előszoba. Teljesen felújított lakás. Az árban benne van a konyhabútor és a hozzá tartozó gépek és a fürdőszoba bútor. A többi bútor megegyezés szerint megvásárolható. Fűtésről és a meleg víz ellátásról cirkó gondoskodik.

A lakás rendezett házban található, pincei tároló is tartozik hozzá. Parkolási lehetőség a zárt udvarban, vagy bérelhető, vásárolható garázsokban.Kitűnő közlekedés jellemzi: metró, villamos, busz néhány perc távolságban.

Ár: 29.600.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

 

Eladó lakás a Király utcában a VII. kerületben

A Gozsdu Udvarban, Király utcára néző, amerikai konyhás, nappali + 2 hálószobás, bútorozott lakás eladó. A lakás 73 nm-es, időszakosan napfényes, jó közlekedési viszonyok jellemzik: busz, villamos és metrómegálló a közelben van. Melegvíz és fűtés házközponti, egyedi méréssel.

 

Ha kíváncsi további lakásainkra, látogasson el weboldalunkra és tekintse meg folyamatosan frissülő ajánlatainkat!

www.centralhome.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr108460574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása