A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Áprilisi lakásmustra

2016. április 07. - Central Home

Megérkezett az áprilisi lakásmustra, tele új ajánlatokkal! Ebben a válogatásban is több féle árkategóriában találhat lakásajánlatokat. A lakásokról minden fontos információt megtudhat, de amennyiben kíváncsi lenne további információkra, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! ;)


Eladó lakás a Hegedűs Gyula utcában a XIII. kerületben

Eladó 1 szobás, 1 emeleti, héra fűtéses garzonlakás, közel a Dózsa György úti metróhoz és buszmegálló is van a közelben. A lakás 31 nm-es, időszakosan napfényes.

A kívül-belül felújított házban panoráma-lift lesz telepítve, a lépcsőházat is ekkor fogják felújítani. Az ingatlan gépészeti és esztétikai felújításon esett át!

Ár: 16.000.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Dessewffy utcában a VI. kerületben

50nm-es, 1 szobás, földszinti, utcai nézetű ingatlan a Dessewffy utcában, csendes, rendezett és felújított házban eladó. Belmagasság 480cm, a fűtés cirkó, a vízvezetékek cserélve lettek.

Rendkívül jó közlekedés jellemzi: busz, villamos, trolibusz, metrómegálló a közelben!

Ár: 23.000.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Zsolt utcában az I. kerületben

Eladó egy 78 nm-es, nappali plusz 2 hálószobás, földszinti, jó fényviszonyokkal rendelkező, zöld udvarra néző lakás a Zsolt utcában.

A lakásnak része 1 fürdő WC-vel, plusz egy külön WC, egy kamra és egy gardrób is. A ház 2001-ben épült, kiválóan karbantartott, jó lakóközösséggel. Közös költség: 26.000 Ft/hó, amely 24 órás őrző-védő portaszolgálatot, a belső kert karbantartását és a vízfogyasztást is tartalmazza.

Buszmegálló a közelben.

Ár: 49.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu

 

Eladó lakás a Baross utcában a VIII. kerületben

Hangulatos kis földszinti lakás eladó a Baross utcában, utcai kilátással, jó közlekedésnél: busz, villamos, és trolibusz megállója pár percre! A lakás 51 nm-es, 2 szobás, tégla építésű.

Ár: 15.300.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Rákóczi úton a VII. kerületben

Rákóczi úton kínáljuk megvételre ezt a magasemeleti fényárban úszó, DK-i fekvésű, 3 szobás, 92 nm-es, felújított saroklakást.

Kisebbik hálószobája, illetve a nappali több ablaka csendes mellékutcára néz. Fűtése cirkó, ablakai műanyagra lettek cserélve, így fenntartási költsége rendkívül kedvező!

Jó közlekedés jellemzi: busz, trolibusz és metrómegálló a közelben.

Ár: 33.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Dessewffy utcában a VI. kerületben

A Pesty Broadway közelében kínáljuk megvételre ezt a kiváló állapotú, liftes házban lévő utcai nézetű lakást.

Jelenlegi állapotában az ingatlan egy hatalmas udvarra néző amerikai konyhás nappaliból és két különnyíló hálószobából áll, illetve egy fürdőből és külön mellékhelyiségből. Igény esetén az amerikai konyhás nappaliból még egy félszoba leválasztható. A lakás 88 nm-es és az 1. emeleten található.

Fűtése cirkó, az ingatlan állapota közepes.

Jó közlekedésnél: busz, trolibusz, metrómegálló a közelben!

Ár: 44.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Szondi utcában a VI. kerületben

Budapest frekventált részén, a VI. kerület Szondi utcában eladó egy 31nm-es, első emeleti, frissen felújított lakás, pár perc sétára a Nyugati Pályaudvartól, az Oktogontól, Andrássy úttól, tehát busz, villamos, trolibusz, metrómegálló a közelben van. Kiváló elosztásának köszönhetően tágas konyhával, fürdővel, előtérrel rendezkedik. A szobába új, fa galéria került beépítésre (6nm), melyből nyílik egy kb 3nm-es tároló a fürdő fölé. A fűtést gáz-cirkó biztosítja.

A felújítás alkalmával a lakás új nyílászárókat is kapott, melyek légbeeresztőkkel lettek ellátva, biztosítva ezzel a folyamatos, szükségszerű (pára esetén) szellőzést. A lakóház pár éve tetőtér beépítésen esett át, így a belső homlokzat felújításán, a villany és gáz vezetékhálózat cseréjén túl, lift is beépítésre került. Közös költség 5.600 ft. Víz, gáz, villany egyedi órákkal felszerelt. A gépek és a bútorok megegyezés tárgyát képzik.

Ár: 18.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Dessewffy utcában a VI. kerületben

A Dessewffy utcában eladó teljes körűen felújított, 3. emeleti, időszakosan napfényes, 41 nm-es másfél szobás lakás.Kiváló közlekedés mellett (busz, villamos, trolibusz, metrómegálló) és karnyújtásnyira megtalálhatók a szórakozási lehetőségek.

Ár: 27.400.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Petőfi Sándor utcában az V. kerületben

Eladó az V. kerület belső részén, a Váci utca közvetlen szomszédságában egy 52 négyzetméteres ingatlan. Remek adottságokkal rendelkezik, hiszen az elhelyezkedése kiváló mind beköltözésre, mind befektetésre. Egy gyönyörű, frissen felújított polgári ház 2. emeletén helyezkedik el.

A földszinten elhelyezkedő üzletsor miatt a valóságban a 3. emeleten helyezkedik el. Ezáltal udvari nézetének ellenére nagyon világos, napfényes. Jelenlegi elosztása napi kiadásra van kialakítva, így nappali plusz 2 fürdővel van felszerelve. Könnyedén átalakítható amerikai konyhás nappali plusz egy hálóssá. Fűtés korszerűsítése esett át az ingatlan,így azzal már nincs is teendőnk.

Kiváló közlekedés jellemzi: busz, villamos, metrómegálló a közelben.

Ár: 35.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Lukács utcában a II. kerületben

A II. kerületben a Lukács utcában, 22nm+6nm fekvőgalériás, fiatalosan és igényesen felújított, földszinti garzon lakás, bútorozva eladó. A lakás azonnal költözhető! Busz és villamosmegálló a közelben van.

Ár: 14.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Szinyei Merse Pál utcában a VI. kerületben

Szép, hangulatos házban egy fiatalosan, a napjaink trendjét követve, teljes körűen felújított, szikrázóan fényes, világos, 48 nm-es lakás, a II.emeleten eladó. A lakás bejárata a nemrég épült Szinnyei Merse ház zöld udvaraán futó folyosón található. A szobák a széles Szinnyei Merse Pál utcára néznek.
Lokációjából adódóan könnyen elérhetjük a Nyugati pályaudvart, a West-end bevásárló központot, de a városliget is pár perc sétával megközelíthető. Busz és trolibuszmegálló a közelben!

Ár: 29.600.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Magyar Jakobinusok terén a XII. kerületben

Szép házban, III. emeleti, 79 nm-es, 2 éve teljeskörűen felújított lakás, jó fényviszonyokkal, páratlan kilátással a Vérmezőre és a vár nyugati oldalára.
Túrázásra csábít a Kissvábhegy közelsége, illetve egy jó program lehet egy kiadós sétával a Budai Vár bebarangolása. Bevásárlási lehetőség a közeli közkedvelt budai bevásárlóközpontban, a Mammutban.

Jó közlekedés jellemzi: busz, villamos, metrómegálló a közelben.

Ár: 39.500.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Hársfa utcában a VII. kerületben

Eladó a Körúttal párhuzamos Hársfa utcában, egy 21 nm-es, magasföldszinti, udvari, felújított kis lakás. Jó közlekedés jellemzi: busz, trolibusz, metrómegálló a közelben.

Ár: 13.600.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás az Aradi utcában a VI. kerületben

Az Aradi utcában, patinás polgári házban, jelenleg irodaként működő, jó állapotú, napfényes, hangulatos lakás eladó. A lakás 2 szobás, 88 nm-es és a 3. emeleten található. Jó közlekedés jellemzi: busz, villamos, trolibuszmegálló a közelben!

Ár: 33.900.000 Ft

További információ: info@centralhome.hu


Eladó lakás a Székely Mihály utcában a VI. kerületben

Andrássy úthoz közel eladásra kínálunk egy magas minőségű anyagokkal felújított, 73 nm-es, 2 és fél szobás, 1. emeleti lakást teljes bútorzattal, háztartási gépekkel! A kétszintes lakóház közepes állapotú, kis lakóközösségű. A szinten lévő függőfolyosó felújítása május utolsó hetében kezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr828576288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása