A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Tavaszi Do It Yourself

...avagy hogyan készítsünk hangulatos lakásdekorációt

2017. március 02. - Central Home

Egy korábbi blogbejegyzésünk során már írtunk arról nektek, hogy mi is az DIY és milyen jól el lehet vele tölteni egy kis időt. A mai napon ennek a témának a kapcsán néhány igazán menő csináld magad tavaszi dekorációt fogunk nektek bemutatni. Nem fog hozzá más kelleni, mint egy kis kreativitás és némi kézügyesség. Varázsoljátok ti is velünk lakásotokat tavaszi hangulatúvá belül is! :)

Első körben néhány igazán klassz asztali díszt hoztam, amelyeket igen egyszerű elkészíteni és pillanatok alatt tavaszi érzést ad, ha ránézünk! 

tavaszi_diy_11.jpg

tavaszi_diy6.jpg

tvaszi_diy3.jpg

tavaszi_diy8.jpg

A következőekben falra tehető tavaszi képeket mutatok nektek, amit szintén magatok is könnyen el tudtok készíteni egyszerűen, ráadásul csak pár száz forint a költsége!

tavaszi_diy.jpg

tavaszi_diy5.jpg

tavaszi_diy12.jpg

tvaszi_diy2.jpg

És végül, de nem utolsó sorban következzen néhány tuti dekoráció a lámpára és az ajtóra, amelyek csodás díszei lehetnek a lakásnak. tavaszi_diy_9.jpg

tavaszi_diy1.jpg

Remélem sikerült ezzel a kis szösszenettel egy kis kedvet csinálnunk egy kis barkácsoláshoz, ragasztáshoz, festéshez, egyszóval egy kis kézműves foglalkozáshoz. Tudjátok jól, a saját kezűleg készített dolgoknak értéke van, szívhez szólnak és nagyon egyediek! Jó munkát és szép délutánt kívánunk! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr4412307541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása