A belvárosi ingatlanok specialistája!

Central Home

Central Home

Küszöbön a nyár

Hogyan változtassuk a kertünket oázissá?

2016. május 24. - Central Home

Nemsokára itt a nyár, világos esték,hosszú éjszakák, jó idő. Ilyenkor mindenki szívesen tölti az estéit a szabadban a barátaival vagy a családtagjaival. És ha már a szabadban vagyunk érezzük a lehető legkomfortosabban magunkat, végülis a házunk része a kert is. A héten szeretnénk ötleteket és tippeket adni, hogy hogyan is tudnátok a kerteteket igazi nyári oázissá varázsolni, hagyományos és    extrém butúrokkal,fekhelyekkel,díszvilágítással.Mutatunk alternatív ötleteket is arra hogyan lehet alacsony költségvetésből is kihozni a maximumot, ez azoknak lesz a leghasznosabb akik szeretnék designossá tenni a kertüket,minimális anyagi ráfordítással.

15_otletes_szep_fa_es_kompozit_terasz_kialakitas_kert_kulter_02.jpg

Elsőként ismerkedjünk meg a RATTAN bútorokkal

A rattan bútorokat a mediterrán hangulat jellemzi, megjelenésükkel üdülőparadicsomot varázsolnak a kertünkből,ezek a bútorok stílusosak,elegánsak,kényelmesek és mindenhol jól mutatnak.

A termékek között nem csak napozóágyak találhatóak,hanem ülő és étkezőgarnitúrák is.
Manapaság nagy divatnak örvendenek és egyre csak nő a keresletük.


Nézzük mitől is ilyen különlegesek ezek a bútorok


Először is kíváló minőségűek, amely egyrészt a magas minőségű alapanyagoknak, másrészt a gondos összeállításnak és tervezésnek köszönhető. A bútorok váza kézzel hegesztett magas minőségű alumíniumból készült és pórszórással van bevonva, ezáltal oxidáció ellen védett. Az alumínium váz miatt a kerti rattan bútorok könnyen mozdíthatóak. UV és vízállóak,erősek és rugalmasak, ezáltal ellenállnak a téli-nyári hőmérséklet ingadozásának is.A párnahuzatok vízlepergető védőréteggel és cipzárral vannak felszerelve,ennek köszönhetően könnyen  cserélhetőek. A kerti bútorok egyszerűen tisztíthatóak vízes ronggyal,nem igényelnek különösebb gondozást.

343579235_beliani-rattan-butor-26-db-os-rattan-lounge-murattan-kerti-butor-grande.jpg

a-038.jpg_vyrp12_140415image_127038_3.jpg

kerti_butor_10331818.jpg

product_600x500.jpga-020.jpg

rattanbutor.jpg

A rattan garnitúrák ára változó 190.000 Ft-tól 400.000 Ft-ig is terjedhet. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://centralhome.blog.hu/api/trackback/id/tr768743846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása